ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Ne tresi gluposti decko

Ne tresi gluposti decko
Dokazi ti pustiv vo privaten na sto mi odgovori hahahah DELIJE STRUGA. Deckoto odi so vas vo kop.Toa e bilo pred godina-dve.Ili ednostavno ne ti se dopagja sto se kazuva vo javnosta ?
Автоматски споено мислење:

Те знам добро србоманче глупо тебе треба газење само циган еде
Kaj me provali ebate, me zapozna li na Vardar-CZ :D

SMESEN SI
Dokazi ti pustiv vo privaten na sto mi odgovori hahahah DELIJE STRUGA. Deckoto odi so vas vo kop.Toa e bilo pred godina-dve.Ili ednostavno ne ti se dopagja sto se kazuva vo javnosta ?

Kaj me provali ebate, me zapozna li na Vardar

Kaj me provali ebate, me zapozna li na Vardar-CZ :D
Јас не те знам, пиши ми у приватна да се запознаеме у недела. ;)

ПИРО СПЕКТАКЛ ВО ЧЕСТ НА 40 ГОДИШНИНАТА

НЕДЕЛА СОБИР ВО 19:30Ч. ПАРКО КАЈ САТО!

Бидете дел од големата бакљада која ќе ги обедини сите генерации и ќе ја најави големата прослава која следи.

Повик и до сите битолчани да бидат сведок на најавениот спектакл во недела.

#КоВчераДаБеше
1000009465.jpg

Доларите запалиле знаме на Лавови Ѓорче нека кажат како тоа знаме со денови така стоело на трибините без посебно внимание и така е земено.
ПС: нема врска 0-2 боли сигурно :rolleyes:

Доларите запалиле знаме на Лавови Ѓорче нека кажат како тоа знаме со денови така стоело на трибините без посебно внимание и така е земено.
ПС: нема врска 0-2 боли сигурно :rolleyes:
Види, бушење на дно кај нив е една своевидна традиција. На времето земаа знаме на Цементарница 55 и го прикажуваа како навивачки трофеј.

Знамето на Лавови е закачено од управата. Нема никаква организирана навивачка група под име Лавови од баражот за влез во Втора лига во 2011 година со Маџари Солидарност игран на Автокоманда. Подгрупата Division Hanrievo го превзема навивањето после тој период.

Не се разбирам многу во навивачки кодекс ама знам дека знаме што не е паднато во битка, не е никаков трофеј.

Како и да е, нека шибаат забрзано у Втора лига и нека не застануваат.
На добар пат, во неповрат.✌️

Не се разбирам многу во навивачки кодекс ама знам дека знаме што не е паднато во битка, не е никаков трофеј.
Кочку што знам во мк сцена нема знаме паднато во битка освен $ кога им земаа цела ограда на војводи во нивниот стадион.Војводи уште навиваат па тоа е.
Знамето на комити земено од $ и знамето на $ земена од комити најверојатно не се паднати во битка инаку сигурно би имало снимка од двете страни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom