- Член од
- 6 февруари 2024
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 35
Ne ti se bendisuvaat komentarite pa si revoltiran,ni mene ne mi se bendisuvaat ali toa e realnosta.Абе доста ајде не изигравај мафијаш тебе сега ке ти праиме серенади како ти одговара така, седеш дома дремеш драпаш јајца и тука објаснуваш како требало што требало, 90% од младите во Кумани се со чисто срце и душа со љубов кон Македонија, историско ВМРО, анти срби, анти бугари и секако анти љунги, ти сега ке ни пишуваш правилник кој како треба и што треба да прави едвај преживуваат неколку Нав. Групи во цела држава и пак ништо не ви чини, на хуманитарната утакмицата Вардар - цзв имаше преку 50 млади од Кумани дојдени да дадат поддршка, дечките сакаат ултрас живот и тоа е тоа, дека секогаш и секаде ке има по некој лик што ке проба да ги злоупотреби тоа го има и во врни нав групи а не па во Кумани, абе во државичево наше 10 години ке студираш медицински факултет, па уште 10 ке чекаш специјализација за на крај да мораш бакља да запалиш на некој митинг за да ти дадат решение во некоја болница ти тука џам свитка со Кумани.
Кумановци не му се објаснувајте турете му пепел.
Ne e vo red da se frlaat a vamu pickici,fotosop ova ona.. zatoa i tolku ne i ima kolku ne ima vo Makedonija, bas zatoa sto go napisa sekade ke ima liik sto ke proba da gi zloupotrebi, i sekogas toj li ke dobie ona sto go saka i ke propadnat za koja godina oti se toa e vestacko i politicko maslo, mesto da gi istrebat tie sto se politicki vrzani tie gi branat , napravii screen na ovoj komentar i seti se za 2 3 ggodini, da li ke dotraat do togas..
Автоматски споено мислење:
I neka se vrzani so kogo saakat i sto sakat neka pravat, ama neka ne glumat ulica , sedi si navivaj si za svojot grad jadi semki pij pivo druzi se ne glumite toa sto ne ste, posereni ste pa ke se opravduvame lazno,ulica sme , ke prijavuvame, ke molcime ,cajkan ke mi pisuva soopstenija.. rezil.Ne ti se bendisuvaat komentarite pa si revoltiran,ni mene ne mi se bendisuvaat ali toa e realnosta.
Ne e vo red da se frlaat a vamu pickici,fotosop ova ona.. zatoa i tolku ne i ima kolku ne ima vo Makedonija, bas zatoa sto go napisa sekade ke ima liik sto ke proba da gi zloupotrebi, i sekogas toj li ke dobie ona sto go saka i ke propadnat za koja godina oti se toa e vestacko i politicko maslo, mesto da gi istrebat tie sto se politicki vrzani tie gi branat , napravii screen na ovoj komentar i seti se za 2 3 ggodini, da li ke dotraat do togas..
Последно уредено: