ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Пишувано е на темата за тоа што прашуваш нема по 100 пати да се обајснуваме, и од авион се гледа дека не си член од вчера.
По правилата на форумот дупли user не се толерира.
Najdi mi EDNO MISLENJE od niv za FA, kaj sho e diskutirana temata so nivno lichno mislenje i te chastam sho sakas + se samobaniram.

Vo sprotivno, ne mora da me castis, vrati gi moderatorskite privilegii i samobaniraj se.

Mozhe?

Vie koga zborite ste realni, drugi koga zborat se spinovi... Klasicno skopsko izvrtuvanje na vistinata, kako sho spomnav i nekoj post pogore

Aj vaka, dosta na tematikava...Lichno mislenje za FA/CPB? Ama iskreno, onaka, bez ironii, spinuvanje i se mi e prashanjeto, sakam da dobijam i takov odgovor. Dali od tebe, dali od spin masterot @Saber Rider , dali od Sancho Pansa @ВардарскиМКД ...od bilo koj, iskreno vashe mislenje za celokupnoto postoenje na Family i CPB.
Дечко ти не си @Достоен. за да ти одговарам на прашања. :kuracc:

Прегледај го приврзокот 454891
Тоа е за жал, овој што провоцирал дури и награден ќе излезе, децава ќе го јадат.
Прегледај го приврзокот 454892
Дали сега порталите ќе се кренат за ова како шо се кренаја ко се објави сликата за да добијат неколку лајкој на фејсбук,или се ова ќе се заташка како шо било и претходно во државата

Прегледај го приврзокот 454891
Тоа е за жал, овој што провоцирал дури и награден ќе излезе, децава ќе го јадат.
Прегледај го приврзокот 454892
Апел до сите навивачки групи да се соберат средства за на дечките да им се обезбеди добар адвокат.
Сеа пред избори коа децата си ги продаваат ќе сакаат да се докажат преку нивен грб не дај Боже ќеги изгорат.
Дури и симболично 6-7 групи се активни ќе помогнат доста.

@The Dark Knight причина зошто бришиш објави?
Што постигнуваш со такви објави???Не е прв пат ова,од кога ти е направен профилот преку 30 мислења ти се избришани.
Напиши нешто паметно за да се води нормална дискусија.

Што постигнуваш со такви објави???Не е прв пат ова,од кога ти е направен профилот преку 30 мислења ти се избришани.
Изгледа си ме смешал со некој, прв пат мие да ми бришиш обајава, добро како шо вели ти се глупости,а оти пред некој ден кога некој од вашите објаве слична ваква објава, ништо не напрај??

Другар грешен пристап е ова, подобро НЕКАКВА ДИСКУСИЈА него никаква.

Другар грешен пристап е ова, подобро НЕКАКВА ДИСКУСИЈА него никаква.
На што ќе води дискусија пили пили што објавил,за брзо ќе почнат и Комити да стваат слики од нив и се губи смисла на темава,ред мора да се има.
Изгледа си ме смешал со некој, прв пат мие да ми бришиш обајава, добро како шо вели ти се глупости,а оти пред некој ден кога некој од вашите објаве слична ваква објава, ништо не напрај??
Повеќе имам од Комити избришани непотребни коментари него од вас ,уживај си и пишувај паметни работи .

Јас имам една идеја. Сите навивачки групи да собереме пари и да дадеме поддршка на децата од битола за маицата, кои најверојатно ќе ги казнат. Да покажеме сега дека можеби сме ривали но дека кога треба сите сме заедно.
Автоматски споено мислење:

Апел до сите навивачки групи да се соберат средства за на дечките да им се обезбеди добар адвокат.
Сеа пред избори коа децата си ги продаваат ќе сакаат да се докажат преку нивен грб не дај Боже ќеги изгорат.
Дури и симболично 6-7 групи се активни ќе помогнат доста.
Не прочитав ама еве и дечкото истото го пишал

Незнам ни шо очеквавте дека ќе биди,не гледаш колку фама се крена за една блуза помочана,на секој портал шо стигнаја ги објавија, па и си над дават кажват дамек на ,,швеѓанот,, му се заканвале со ладни оружја, комедија жмс
Чиста хајка против македонските нг. Па децата во Тетово и северниот дел на Скопје не смеат ако не се во група да носат македонски обележја хиените веднаш чекаат и сега за маицата проблем голем...
Од не знам кој мал град еднаш биле дојдени деца на екскурзија во Скопје и случајно залутале накај Бит Пазар и веднаш биле нападнати за тренерка со македонско знаме , знам имаше на вести.
Нашиот веднаш кривична , репресија, а тие како паши се шетаат.
Ќе бидеме мирни не не мислете, парите од казни дајте ги на терористите!!!

Јас имам една идеја. Сите навивачки групи да собереме пари и да дадеме поддршка на децата од битола за маицата, кои најверојатно ќе ги казнат. Да покажеме сега дека можеби сме ривали но дека кога треба сите сме заедно.

Ne samo za ovie od bitola treba I kaj ovie nashive u tetovo sto tepaat deca od 15 I 17 godini da im se pomogne :D po mene da sobereme sredstva I da pokanime gostin od Germanija da drzi predavanja za ultras kultura.

I toa pazite decki, vo dvata slucaja bt-te site skoro se maloletni lica, kako be da se dade podrska za hordi sto napagjaat 4:1 lol.

Не само за битолските херои туку и за тетовските за кои поради графити беа обвинети за национализам, а нема врска се е за Тетекс ништо националистичко и сега дека нападнале студенти пак нема логика... како може во мал град така да нападнеш некого кога секој со секој се познава...

Ne samo za ovie od bitola treba I kaj ovie nashive u tetovo sto tepaat deca od 15 I 17 godini da im se pomogne :D po mene da sobereme sredstva I da pokanime gostin od Germanija da drzi predavanja za ultras kultura.

I toa pazite decki, vo dvata slucaja bt-te site skoro se maloletni lica, kako be da se dade podrska za hordi sto napagjaat 4:1 lol.
Апсолутно неточно бар она за во Тетово. Нема логика Војводи да нападнат бидејќи Тетово не е милионски град секој со секој се познава.
Ти дали знаеш дека кога игра Вардар или Македонија се прават од Бит Пазар, Ченто, Чаир, заседи на автобуски. Знаеш ли колку рандом во 57ца се нападнати што немаат врска ни со навивање ни со национализам.
За протестите за заедничка Македонија кај плоштад Скендербег горе постојано чекаа хиените со флаши да фрлаат кон толпата. Само кога тој извади пиштол требаше сите како цунами да ги прегазат тие 15 мајмуни и повеќе немаше да бидат мангупи.

super ideja, se nadevam ke se realizira ako dojde do kazna. Makedonija na Makedoncite.

Не само за битолските херои туку и за тетовските за кои поради графити беа обвинети за национализам, а нема врска се е за Тетекс ништо националистичко и сега дека нападнале студенти пак нема логика... како може во мал град така да нападнеш некого кога секој со секој се познава...

Апсолутно неточно бар она за во Тетово. Нема логика Војводи да нападнат бидејќи Тетово не е милионски град секој со секој се познава.
Ти дали знаеш дека кога игра Вардар или Македонија се прават од Бит Пазар, Ченто, Чаир, заседи на автобуски. Знаеш ли колку рандом во 57ца се нападнати што немаат врска ни со навивање ни со национализам.
За протестите за заедничка Македонија кај плоштад Скендербег горе постојано чекаа хиените со флаши да фрлаат кон толпата. Само кога тој извади пиштол требаше сите како цунами да ги прегазат тие 15 мајмуни и повеќе немаше да бидат мангупи.
Koga ne go znaes gradot tetovo ne komentiraj bez potreba samo da se napise nesto. Decata se tepani blizu ekonomskata skola kaj barakive, tamu ziveat poveke makedonci, ne e prv pat da vojvodi u tie mesta sto se mnozinstvo da napagjaat, tetovo e mal grad kako sto Kazhaa I site se znaeme edni so drugi, vo nekolku navrati tie ne sakale problemi I makedoncite vo.tetovo posledno vreme se najsigurni od site drugi vo drzavata za ovaa sum siguren.

E Sega ovie Mladive kaj dukes Zelba da se dokazhat ke si go platat zakonski :D

I edna poraka do komiti clenovite, podobro sto ne bea vo jegunovce ckembari zatoa sto ke gi asfaltiraja ovie smesni deca na vojvodi so 60kg site, jbg toa e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom