- Член од
- 20 мај 2024
- Мислења
- 9
- Поени од реакции
- 7
Струга го сметаат за паднато знаме![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Струга го сметаат за паднато знаме![]()
Oni peshkir vcera vadea svrten nanazad ti za toa zboris hahahahaha sam se smeam koga ke mi tekneСтруга го сметаат за паднато знаме![]()
Им имаат на лозари само земено знаме на фер начин за на крај браќа да им станат.Oni peshkir vcera vadea svrten nanazad ti za toa zboris hahahahaha sam se smeam koga ke mi tekne
Ne seri , 2 pati za 2 nedeli gi napagame na pogolema grupa i begaat ... a tebe ako ti e interesno da tepas ucenici srednoskolci togas ne ti tocen u glava . Ako baraat navivaci da tepaat znaat kaj da gi najdaat , kako so znaeme site za ednata i druga grupa .Da sme iskreni tuka , ne zboruvam uopsto od omraza i taka natamu . A za pogore spomnati napadi ima i snimkiAbe vie od koa ste dojdeni na Balkanot se tepate 20 na 2 sea sramota bilo
Nemoj da argumentiras ili lansiras nesto vo ovoj forumNe seri , 2 pati za 2 nedeli gi napagame na pogolema grupa i begaat ... a tebe ako ti e interesno da tepas ucenici srednoskolci togas ne ti tocen u glava . Ako baraat navivaci da tepaat znaat kaj da gi najdaat , kako so znaeme site za ednata i druga grupa .Da sme iskreni tuka , ne zboruvam uopsto od omraza i taka natamu . A za pogore spomnati napadi ima i snimki.
Еве излезе дека малолетнициве биле навивачи на Шкендија кој рандом хаха.Ne seri , 2 pati za 2 nedeli gi napagame na pogolema grupa i begaat ... a tebe ako ti e interesno da tepas ucenici srednoskolci togas ne ti tocen u glava . Ako baraat navivaci da tepaat znaat kaj da gi najdaat , kako so znaeme site za ednata i druga grupa .Da sme iskreni tuka , ne zboruvam uopsto od omraza i taka natamu . A za pogore spomnati napadi ima i snimki.
Баш тоа што го кажа,не зборувам со омраза.Еве излезе дека малолетнициве биле навивачи на Шкендија кој рандом хаха.
А вие шо прајте бе пички едни колку деца досега наши биле натепани и се само знајш шо е разликата???
Многу кукате, дали оваа ситуација , дали други, а изејте ќотек и експресно во сите медиуми и портали излегувате, дали кај Фуркан или небитно кој медиуми, побрзо од брзина на светлината со фаци давате изјави на телевизии . Пичкетини
Се е местено масло на ДУИ пред избори за да добијат на националистички гласови. Пред некоја година од Брвеница и Лешок беа нападнати Македонци без причина во Тетово од страна на балисти, а Војводи никогаш такво нешто немаат сторено.ZDRAVO DO SITE NAVIVACI STO POSTOJAT VO MK, APELIRAM DO ADMINITE DA NE GO BRISAT OVA OBJAVA ...
STO E RABOTATA SO VIE VOJVODITE OD TETOVO? KAKO E MOZNO DA GI TEPATE MALOLETNICITE STO IMAT 16-17 GODINI I NEMAT VRSKA SO NAVIVACKI GRUPI ?
SRAMOTA E DA SE TEPAS 20 PROTIV 2
VE CEKAM DA MI DAVATE ODGOVOR ...
Прегледај го приврзокот 454791
Масло на ДУИ за да се врати во Тетово и општо во местата населени со албанци кои претходно ги загубија од ВЛЕН на избори. Ефтина политичка игра.Ne seri , 2 pati za 2 nedeli gi napagame na pogolema grupa i begaat ... a tebe ako ti e interesno da tepas ucenici srednoskolci togas ne ti tocen u glava . Ako baraat navivaci da tepaat znaat kaj da gi najdaat , kako so znaeme site za ednata i druga grupa .Da sme iskreni tuka , ne zboruvam uopsto od omraza i taka natamu . A za pogore spomnati napadi ima i snimki.
Користеа слободен ден од работа за кафана во Кавадарци а и Бутел не се Вардар + лош терминЗошто денес Чкембари не гостувавте во Бутел?
Вие ќе гостувате денес во струга во 18:00?Користеа слободен ден од работа за кафана во Кавадарци а и Бутел не се Вардар + лош термин![]()
Не, нема да се гостува, а сеа ќе ти кажам и зошто.Вие ќе гостувате денес во струга во 18:00?