ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Комити доминираат од како улегнаа на стадион,им се мочат на Чкембари на домашен терен..
U shto ja vide taa dominacia real, ckembari se u najdobro istorisko izdanie.. ne me zezaj

Iako resiv da otkazam forum i da ne mi se prenesva negativna energija vo realnio zivot, ja klavam ova slika kako eden vid na prikaz za mene mojata generacija i tie so ne krepat. Iskreno ne ocekuvav tolkava brojka i zagreanost od bitolskata mladina, site si ja znaea zadacata. Pozdrav do site iskreni navivaci i onie koi sakat iskreno da razgovarat i prenesvat iskustvo, za drugite nemam so da kazam, osven deka mi e zal. Odjava.
Nov mi e telefonot i ne stignav da klam kirilica.Screenshot_20241103_192107_YouTube.jpg

Iako resiv da otkazam forum i da ne mi se prenesva negativna energija vo realnio zivot, ja klavam ova slika kako eden vid na prikaz za mene mojata generacija i tie so ne krepat. Iskreno ne ocekuvav tolkava brojka i zagreanost od bitolskata mladina, site si ja znaea zadacata. Pozdrav do site iskreni navivaci i onie koi sakat iskreno da razgovarat i prenesvat iskustvo, za drugite nemam so da kazam, osven deka mi e zal. Odjava.
Nov mi e telefonot i ne stignav da klam kirilica.Прегледај го приврзокот 433986
bravo vmro, i pirotehnika i telefoni :P Cestitki..

Комити доминираат од како улегнаа на стадион,им се мочат на Чкембари на домашен терен..
од град со 300 илјади Македонци,со организиран превоз да дојдете во таа бројка и да ги коментирате чкембари е залудноо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom