ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Нели ви е срам,скопјани на утакмицава,на ваша трибина,дошле да поддржат македонски клуб вие пеете и кој не скока скопски педер е...

Нели ви е срам,скопјани на утакмицава,на ваша трибина,дошле да поддржат македонски клуб вие пеете и кој не скока скопски педер е...
Само јас мислев дека не сум слушнал добро
Мизерија...

Што друго сакате да пее подгрупа на чкембари,и после како да ги подржиш против албански тим.

Веќе е 2-0 , реков ке победи Тиквеш ..

Колку и да нема логика мене не ме зачуди тоа што пеат скопски педер , Комити им влегоа во Кавадарци и ги посрамотија со одземениот транс , ова е порака во очај бидејки групата скоро и да им потона баш ради тие што ги пеат :)

Али многу неспортски за тие од Скопје што отидоа да им дадат поддршка ..

Последно уредено:
Настрана глупово скандирање, шпицов на Тиквеш бразилецов Луан е ѕвер и очекувам како Дарбо оној црнецот од Слога исто да направи добар трансфер

А, пази... ако јадат сеа некој напад, ќе биде „нели ви е срам Македонци да напаѓате кога игра наш тим со шиптaрскa екипа". И после кодекси, абе соблекување на секој кавадарчанец и тепање дур не им дое памет.

Ова е бетер местенка од Вардар-Победа во 2007 :D

На Пелистер - Апоел дел од Комити беа на Јужна и провоцираја како секогаш кога Чкембари се на било која утакмица во ск.
Не ме чуди и за кипарците да биле шо е ок, сепак се работи за ривалска група....

Провокацијата е заради упадот мислам, не поради ривалството на братската група, а уште помалце ради противникот кој не е ни од Скопје :)

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Не :D
Како што пишав претходно, одамна се збореше дека Тиквеш освојува куп, уште кога играа четвртфинале. За денес имаше муабет дека е местена на точен 2-1 :D

На Пелистер - Апоел дел од Комити беа на Јужна и провоцираја како секогаш кога Чкембари се на било која утакмица во ск.
Не ме чуди и за кипарците да биле шо е ок, сепак се работи за ривалска група....

Провокацијата е заради упадот мислам, не поради ривалството на братската група, а уште помалце ради противникот кој не е ни од Скопје :)
Пелистер Слога финале куп ,Комити беа на стадион никаква провокација према Чкембари, и обратно ,дури имаше и заедничко скандирање на моменти против Албанци .

Ништо нека скокаат и тие од Скопје да покажат дека не се педери :D :D
Ајде да видиме слики ако има некој не можев да идам ради работа ...

Не :D
Како што пишав претходно, одамна се збореше дека Тиквеш освојува куп, уште кога играа четвртфинале. За денес имаше муабет дека е местена на точен 2-1 :D
Грешката на голманот на Тиквеш при водство од 2-0. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom