Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За нијанса потажно е непојавувањето на Чкембари на утакмицава.Kolku ni e tazna tifo scenata ko dojde vreme partiskive kuropusaci da glumat ludilo hehehehehe

Само што тогаш фа беа бојкот цела сезона и затоа не се појавија исто како цпб 2007/8 кога беа бојкот , тука нема никаков бојкот од групатаДобра фора, на ова ме потсети ! Честитки за титулата.

Тука нема луѓе за гостување тоа е работава,во разигрување едно гостување немаа а за ракометот постојат.ТУка фа беа бојкот и затоа не се појавија исто како цпб 2007/8 кога беа бојкот , тука нема никаков бојкот од групата
Не знам зошто гледаш проблем во конструктивна критика. Нити вреѓам, нити провоцирам, пробувам да водам нормален муабет. Ако мислиш дека не сум во право, еве образложи зошто мислиш дека не е проблем што И и Н скоро не се разликуваат и зошто е подобра идеја генеричка слика од стадион отколку слика од матичниот стадион на клубот.Abe vie vakvite ste beter I od albanskata grupa za navivanje samo naogate mani na koj stignete be lebarcinja
Ги тргнаа партиските пиуни што ја водеа трибината и сеа штама. Не автобус, знаме нема да им дадат да извадат на ограда.За недела дена не дојдоа на решавачка утакмица за опстанок против Работнички во Скопје, на полуфинале во кошарка против МЗТ во Скопје и на денешново дерби во ракомет против Вардар.
Три гостувања, 0 присуства.
Пешки да тргнеа, една утакмица ќе фатеа.
Да не коментирам што бар четвртина од групата живеат во Скопје и никакво комбе не им беше потребно
Можеа со коли до Кавадарци, па Мито ќе обезбедеше еден автобус од неговите
Туку мене ми личи дека не е само до комбињата ова фијаско.
Сигурно имаат јадено некоја заушка за акцијата што ја направија и јавно си ја објавија на официјална страна, па ги пратија во предвремена навивачка пензија сите побитни членови на нивната младина.
@toplinka брате, дај изрелативизирај нешто во ситуацијава, не е интересно вака![]()
Генијално!Стив Ирвин еден од нас!Прегледај го приврзокот 477173Прегледај го приврзокот 477174