ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Некој од Тетово да каже нешто повеке околу судирите мегу поновите генерации на балисти и војводи?.
Пред некоја недела исто така пишуваа дека се нападнати две членови на комити во тетово па имало и уапсен од балисти.
И се молат поединци од $ и комити да не пишувате по две страни за муабети кој се више ебани по 100 пати,ако имате поздрава дискусија пишете.
nikogas nemat da zborat zdrava diskusija ovie dzabe pisuvas, kompleksirani do koska

Ako veke pisuvaat tuka neka ima nekoj odreden limit so i kako stavaat, eve na primer kako moze da slika od grafit kaj so se bara sloboda za ubijcite na Sazdo da ima mesto na temava?
Нема место, избришано е мислењето. Наредно кој ќе постави такво нешто - бан.

Aj so komemtiraat na temava iako se tuka samo za sitni provokacii ama i tuka vo iluzija ziveat i pisuvaat raboti kao so im teknuva vo momentot. Kako i na sekoe derbi sekade, omraza mora da ima ama niv im ja prekinaa samo za da ne im se smeat "kaurite". Eve ti vo Bosna cist primer kade niedna ekipa ne se saka megusebe, mislam na ekipite od ista vera i nacija pa nikoj ne probuva da gi smiruva ama problemot e so tamu toa se navivacki grupi a vamu oni se grupi so se tuka da go mrazat makedonskoto toa i sami go znaat. I dvete ekipi bea vo bitka za titula i takvi zakacki bea normalni, ovie od Tetovo pamtam deka im izvadija parola na kirilica "добредојдовте Слога Југомагнат" sto bese bas top navivacka zakacka i pobeda na tribinite za Balistite, bas taka funkcioniraat navivackite raboti. Posle taa utakmica gi sobraa i gi "smirija" a do den deneska ne se smireni samo so nema da se napagaat poradi istata pricina so ja kazav. Nie i Ckembari vo poslednite godini eden kup napadi pomegusebe a daleku po normalen odnos ima megu grupite ako gledame od taa strana na poddrska kon svoite nego oni. A toa so im se dava da se reklamiraat patuvanja kade so peele "Skupi" i "Manastiri" ne mi e jasno i mene ama ne e do adminot na temata, ne moze da gi banira ni on. Ako veke pisuvaat tuka neka ima nekoj odreden limit so i kako stavaat, eve na primer kako moze da slika od grafit kaj so se bara sloboda za ubijcite na Sazdo da ima mesto na temava?
Bas bese okej temava za nekoi koj ne e tolku aktiven da si ja cita, godina dena ubavi muabeti i priici si teraa, sea temava skroz e padnata bas od tie pricini.
Nie ne sme zbratimeni so niedna navivacka grupa u mk kako sto ste vie vie mrazite sve sto e albansko u mk i mislite deka ke ne porazite so toa zbratimuvanje pa da deluvate po jaki 2 grupi zaedno dzabe vie nemame poraz na ulica ne postojat dokazi deka negde sme porazeni od vasa strana pobara vasata podgrupa lani januar mesec kaj vodovod da se sretneme otidovme snimile 5 sekundi video kaj sto frlaat kamenja nakaj nas a samo pesacki ne deli posle go izmesale videoto od 2017ta kaj sto bevme do gratski na vardar shkupi utakmica vash clen lezi na zemja go gazime u faca doagja acab begame nakaj kale fakjate video demek begame pred 2 meseca vardar shkupi pak pobaravte sredba edna vecer pred derbito dojdovme skoro do vodovod ste snimile video kako trcate nekogo nakaj goce delcev mostot i slavite demek eve ve tepavme a nie javno koga vi pobaravme kaj vodovod nese pojavivte pisuvavte od kajgana vodovod e crveno crn.za sve ovie muabeti postojat dokazi sliki videa.

Нема место, избришано е мислењето. Наредно кој ќе постави такво нешто - бан.
dali ke ima nekoj ban za tie sto pcujat,provocirat na verski i naciski nacin bez razlika koj e, ili samo za nie “sponovi” ima takvi pravila ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom