ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво драги навивачи сакам да ве прашам, дали вреди да го платите ова маица за само 950 мкд ?
Кој е интересирен нека ми пишува во фб:
Никола Петковски
Имам почит за сите вас ...

IMG_1484.jpeg
IMG_1485.jpeg
IMG_1174.jpeg

IMG_1172.jpeg

Здраво драги навивачи сакам да ве прашам, дали вреди да го платите ова маица за само 950 мкд ?
Никола Петковски

Прегледај го приврзокот 453698
Прегледај го приврзокот 453697
Прегледај го приврзокот 453696

Прегледај го приврзокот 453695
SUPER E DRUZE
INTERESIREN SUM JAS

Никола Петковски

za Shkupi ima li

Никола Петковски

Абе за 950 ден на попуст CK маички ќе начекаш у фешнгруп, кој будала би дал за вакви шкрабаници на маица од 50 ден.!?!?!

Абе за 950 ден на попуст CK маички ќе начекаш у фешнгруп, кој будала би дал за вакви шкрабаници на маица од 50 ден.!?!?!
Сакаш една маица да ти го пратам со карго, ако ти се свига, 50€ бакшиш ке ми даваш ??

плус на сето тоа љоч ти ја продава хахаха

Каков шкупи ... тимот е буквално киднапиран од партиски рекетари и перименуван па дури и годината стои 1926 ...... Слога Југомагнат можеби е 1926 формирана, а оваа верзија на тимот е многу покасно.

Bravo za Vojvodi odlicna brojka na gostuvanjeto vo Negotino za domasnite Vinari nema info dali bojkotiraat
Isto taka Semejni gostuvaa vo Makedonska Kamenica
Ribari I Ajduci se na ista strana vo megusebniot duel vo Ohrid kaj kamerata pa treba da kazat tie detali
Falanga standardni na domasen teren no zal zal mislam imase zabrana za Fantomi od Gevgelija za so morase da urigraat stipjani kaj svojot klub
Steta so majmuni ne se aktivni za da bidi komplet slikata vo sekoj slucaj site se za pozdravuvanje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom