ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво дечки!

Отворив профил на Инстаграм посветен на навивачките групи, нивната култура, историја и енергија! Тука ќе најдете објави за кореографии, песни, моменти од трибините и многу повеќе што го одразува вистинскиот дух на навивањето.

Целта ми е да ја едуцирам и инспирирам публиката за тоа што значи да се биде дел од оваа уникатна заедница – љубов, страст, заедништво и кодекс!

Следете ме и придружете се на овој пат, каде што ќе го славиме навивачкиот дух како што треба!

Tifomanija Official Page (@tifomkd_official) • Instagram photos and videos
1,048 Followers, 79 Following, 29 Posts - See Instagram photos and videos from Tifomanija Official Page (@tifomkd_official)
www.instagram.com
www.instagram.com

Здраво дечки!

Отворив профил на Инстаграм посветен на навивачките групи, нивната култура, историја и енергија! Тука ќе најдете објави за кореографии, песни, моменти од трибините и многу повеќе што го одразува вистинскиот дух на навивањето.

Целта ми е да ја едуцирам и инспирирам публиката за тоа што значи да се биде дел од оваа уникатна заедница – љубов, страст, заедништво и кодекс!

Следете ме и придружете се на овој пат, каде што ќе го славиме навивачкиот дух како што треба!

Tifomanija Official Page (@tifomkd_official) • Instagram photos and videos
1,048 Followers, 79 Following, 29 Posts - See Instagram photos and videos from Tifomanija Official Page (@tifomkd_official)
www.instagram.com
www.instagram.com
Супер само гледај да промовираш и други групи надвор од Скопје особено овие помали што се , колку гледам на објави само од Лозари имаш вклучено нешто у објавата за кортео.

Супер само гледај да промовираш и други групи надвор од Скопје особено овие помали што се , колку гледам на објави само од Лозари имаш вклучено нешто у објавата за кортео.
лозари не се група,тоа е веќе подгрупа на чкембари.

Дали има информација, кога ќе биде завршено реновирањето на големата сала во Куманово, и кога КК Куманово ќе се врати во матичната сала?
Лани рекоа на 11 Ноември, ама не и која година.
За жал не се ни гледа да се работи нешто.

Дали има информација, кога ќе биде завршено реновирањето на големата сала во Куманово, и кога КК Куманово ќе се врати во матичната сала?
Сала е 90% готова не се пушта ради греење.

Викендов гледам прво ракометно дерби во Охрид. Чкембари имаат најава за гостување во Охрид. Уште е рано регуларен дел е, неверубам дека ќе има некоја преголема еуфорија кај групите.
Од Битолчани очекувам еден бус, додека за Рибари ќе видиме како ќе бидат на домашен терен.

КОМИТИ ЗАПАД НАЈАВА ЗА СО ИСКРА

КОМИТИ ЗАПАД НАЈАВА ЗА СО ИСКРА
Малку е и мој .:pos:IMG_6932.jpeg

Attachments

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    12,7 KB · Прегледи: 139
  • 268997-fb47acfc975091b2369c926e65b32cd4.png
    268997-fb47acfc975091b2369c926e65b32cd4.png
    31 KB · Прегледи: 139

Kajgana Shop

Back