ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Ти реков @Saber Rider не се секирај, младина имаме.
Ги натеравме и да се жигосат, нема назад поќе:D
Има назад :D
Некаде пред 10+ години имавме едно дете што што истетовира амблем на Вардар на срце, па после некој месец премина од Комити во ЦПБ :D

Има назад :D
Некаде пред 10+ години имавме едно дете што што истетовира амблем на Вардар на срце, па после некој месец премина од Комити во ЦПБ :D
na noga mislam deka bese logoto na vardar pa posle go prekri celoto so cpb tetovaza ako ne se lazam.

na noga mislam deka bese logoto na vardar pa posle go prekri celoto so cpb tetovaza ako ne se lazam.
Не ја има прекриено со тетоважа ЦПБ, таа екипа дел одеа со ЦПБ дел со Комити но тој период беа ривалствата и случките поинтересни помеѓу ЦПБ и ФА, ЦПБ и Центар Бојс и ФА против Центар Бојс

Каква младина имате боље и да ја немате
Не знам која младина вади таблици и градиште цимоли дека Македонци сме :несвест:
Курви едни искомплексирани

Ќе падните еден пазарски шал и ќе се сликате 100 пати сите да ве видет, да закажите ферка со која било група 10 на 10 дома немат да ве познает :pos:
koj ste vie sega bre hahahah

koj ste vie sega bre hahahah
Prodolzete da tepate random deca albanci, ke se vidime!!
Прегледај го приврзокот 433188
Скоро никогаш ве немаме видено дај боже да ве видиме у црвен крст ќе ве донираме или у црква да ве крстиме изгледа брзо ви доаѓа крајот :)))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom