The Walking Dead

• Креатор на темата Креатор на темата THE-Boss
  • Време на започнување Време на започнување

THE-Boss

The Winter is coming
Член од
5 јануари 2014
Мислења
714
Поени од реакции
1.039
Како што забележав има тема за Game of Thrones па сметам дека и оваа игра заслужува посебна тема.

Изработена е од страна на Telltale Games и досега има излезено две сезони со по пет епизоди , а третата се очекува да започне во теков на оваа година .
The Walking Dead е различна од други игри за зомби апокалипса бидејќи се фокусира на развивањето на ликовите и приказната . Приказната се развива зависно од твоите одлуки .

5C143BF38.jpg

Играта е одлична и ја препорачувам на сите (y)

Ваљда со друг карактер ќе играме трета сезона? Има премногу разлики помеѓу сите можни краеви.
Иначе играва ја ставам на второ место, пред серијата и после комикот кој сепак ми е на прво.
Таа другата игра, утепаната, не ја ни рачунам.

Јас би сакал со Клем да продолжиме ама незнам како , пет различни краеви имаше . Која друга игра ?

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Walking_Dead:_Survival_Instinct
Оваа. Тежок канцер испадна играва.
незнам у која смисла канцер ама мене ми беше доста бавна играва при ударање/движење со карактерот, слаба графика, се на се избрзана доста, за да искешираат најверојатно

незнам у која смисла канцер ама мене ми беше доста бавна играва при ударање/движење со карактерот, слаба графика, се на се избрзана доста, за да искешираат најверојатно

У таа смисла канцер. :) Ѓубре беше играта.

Сосем заборавив на играва , неможе да се спореди со оваа на telltale

закон игриште, само шо ме заебава вија глупиот компјутер шо ми се рестартира у рандом време.првиот дел го поминаф,а сеа у фториот каа почнаф со климентајн,стигнаф до таа колибата кај шо ми помогнаа од ка ме уапа кучето оти не му дааф гра да јаде :D.после тоа от ка ми се расипа воа гомното шо брче до мене,а баталиф оти небиваше...играј,игра,бам,плаф екран,ти ебам тоа...
+1 за играта и од мене.

Многу интересна теорија и дава уште поголема длабочина на играта

Ај некој ако сака торент по пп да ми пушти за епизодите од првата сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom