The voice of Kajgana

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
:oftopic: Може ли некој да ми каже некој програм за вадење на звук од филм? не е битен форматот, само да може да биде квалитетно “извлечен“.

Гледам ви се свиѓаа моите претходни клипчиња, па планирам да направам нешто поголемо. Ептен поголемо.

tha_Casper напиша:
:oftopic: Може ли некој да ми каже некој програм за вадење на звук од филм? не е битен форматот, само да може да биде квалитетно ”извлечен”.

Гледам ви се свиѓаа моите претходни клипчиња, па планирам да направам нешто поголемо. Ептен поголемо.
Cool Edit Pro Специјално за тоа е наменет и за миксање на песни!

Мп3 не може?:(
Сега правам видео ама не знам како да го сејвирам :toe: Овде не гледам сејв

Која верзија ја имаш? Трајл, или целата? Симни го програмот со е-муле. фајлот се вика Crazy Talk 4 Full Ya vacunado Anda JOYA. има два, симни го тој со повеќе сорсес.

tha_Casper напиша:
Која верзија ја имаш? Трајл, или целата? Симни го програмот со е-муле. фајлот се вика Crazy Talk 4 Full Ya vacunado Anda JOYA. има два, симни го тој со повеќе сорсес.
е-муле ја избришав сега ги имам лајм вајр и биар шејр дека не сакам три програми кои исто служат...со лајм вајр или со биар мислиш дека ќе ја најдам?Како и да е тоа е за да има мп3?А да се сејвира?Јас ја имам верзија 4,5 и се оди добро ама не прима мп3 + не знам како да сејвирам:toe:

mp3 нигде не прима. ќе го конвертираш фајлот. а за да го зачуваш кликни горе на media и таму ќе си наместиш во каков фајл ќе го зачуваш клипот и т.н

А со lime wire неможеш да го симнеш фајлот, за bear share незнам.

Кајгана БАЛКАНКАН

Еве малку експериментирав со 3-4 програми, и ја направив најпознатата сцена од Балканкан, нормално со глумците од кајгана (Бушав и Мас)

[media]http://www.youtube.com/watch?v=tng4zEHc7dY[/media]

[сигурно ќе биде потребно време додека го пушти клипот, стрпете се:toe:]

abe kako moze u ovaa tema da go zaboravite vardar4e:)
jas sum tuka da vi gi popravam greskite
eve go i nego
[media]http://www.youtube.com/watch?v=JegQXdKop-I[/media]

Крејзи ток!!! Не сте нормални бе!!:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Неам коментари за певаљкиве! :pos2: :pos2: :pos2:

tha_Casper напиша:
Еве малку експериментирав со 3-4 програми, и ја направив најпознатата сцена од Балканкан, нормално со глумците од кајгана (Бушав и Мас)

Не можам пеер...ова е крај :pos:

ТоБ, шо би рекол другар мац

tha_Casper напиша:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Oвие 2 обавезно да се погледнат!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom