- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Failed :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Status: Uploaded (processing, please wait) :wink:Macedalien напиша:Failed :wink:
Cool Edit Pro Специјално за тоа е наменет и за миксање на песни!tha_Casper напиша:ftopic: Може ли некој да ми каже некој програм за вадење на звук од филм? не е битен форматот, само да може да биде квалитетно ”извлечен”.
Гледам ви се свиѓаа моите претходни клипчиња, па планирам да направам нешто поголемо. Ептен поголемо.
е-муле ја избришав сега ги имам лајм вајр и биар шејр дека не сакам три програми кои исто служат...со лајм вајр или со биар мислиш дека ќе ја најдам?Како и да е тоа е за да има мп3?А да се сејвира?Јас ја имам верзија 4,5 и се оди добро ама не прима мп3 + не знам како да сејвирамtha_Casper напиша:Која верзија ја имаш? Трајл, или целата? Симни го програмот со е-муле. фајлот се вика Crazy Talk 4 Full Ya vacunado Anda JOYA. има два, симни го тој со повеќе сорсес.
Не можам пеер...ова е крајtha_Casper напиша:Еве малку експериментирав со 3-4 програми, и ја направив најпознатата сцена од Балканкан, нормално со глумците од кајгана (Бушав и Мас)
[сигурно ќе биде потребно време додека го пушти клипот, стрпете се]
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:tha_Casper напиша:Еве малку експериментирав со 3-4 програми, и ја направив најпознатата сцена од Балканкан, нормално со глумците од кајгана (Бушав и Мас)
[сигурно ќе биде потребно време додека го пушти клипот, стрпете се]