The Sims 4

• Креатор на темата Креатор на темата Sheep
  • Време на започнување Време на започнување
@OMGWTFBBQ ти 4ката ја играш така ?
Убава е куќава дворот ми се свиѓа како е уреден, само една замерка. Собите ти се големи и изгледаат како да се празни. Ставај им повеќе детали и слики да се пополни или од тие преградите да не изгледа празно. Или прави ги помали да изгледа по скоцкано.
Јас обожавам да е накинџурено леле, предходнава куќа така ја накинџурив на долниот спрат лудница не се знае кој јаде кој пие :vozbud:
Screenshot-11.jpg
Screenshot-12.jpg
Screenshot-14.jpg
Screenshot-15.jpg

А иначе за графиката, можам да ја ставам на најјако ама ми е страв да го преоптеретувам лап топов. Нека си седи на медиум.

@Moon Child Проблемот е што кога ја правев основата на куќата немав претстава дека предметите во неа ќе изгледаат помали отколку што треба. Како и да е, мене баш мерак ми прави повеќе простор да се има, иако признавам дека детската соба е преголема. Првично беше помала и не беше коцкаста, не требаше да ја проширувам. Инаку не е довршена куќата, имам уште некои планови.

PS: Sims 4 ја играм

Сите графички опции ми биле ставени на најниско, не сум видела затоа била матна играва :icon_lol: На медиум ги ставив сега.
Еве слики од внатрешноста, и дворот го преуредив напред заради колата да може да се вози:icon_lol:

Овие се горе соби, спална, една соба ја направив како канцеларија каде стои компјутерот и клавирот, ВЦ. Тоа е горе.
Прегледај го приврзокот 131053
Прегледај го приврзокот 131054
Прегледај го приврзокот 131055
Прегледај го приврзокот 131056
Прегледај го приврзокот 131057
Прегледај го приврзокот 131058
Прегледај го приврзокот 131064

Ова се собите на долниот спрат. Во принцип, не правам ходници, веднаш кога се влегува е салон и на долниот спрат каде стојат дневната соба, трпезаријата и кујната ставам од тие отворените врати.
Прегледај го приврзокот 131059
Прегледај го приврзокот 131060
На оваа слика ова е врата од терасата, не е влезна. Влезната ми е тука кај аквариумот десно спроти спиралните скали.
Прегледај го приврзокот 131061
Прегледај го приврзокот 131062
Прегледај го приврзокот 131063

Еве го дворчето преуредено.
Прегледај го приврзокот 131065

@SimsLover , мислење?:kafence:

Преубаво, ме остави без зборови. Ти завидувам и тебе и на членот што постираше слики од неговата куќа. Јас не можам да ја играм па затоа обожавам да гледам како другите ја играат. Исто така преферирам поголеми соби и ходници за да можат децата и животинчињата да си трчкаат по куќата. Дневната, трпезаријата и погледот од кујната ти се врв, милина за очи. Пробаj графиката да ја ставиш на high поубав ке е впечатокот, но ако не може и вака е добро. Happy Simming! :)

Преубаво, ме остави без зборови. Ти завидувам и тебе и на членот што постираше слики од неговата куќа. Јас не можам да ја играм па затоа обожавам да гледам како другите ја играат. Исто така преферирам поголеми соби и ходници за да можат децата и животинчињата да си трчкаат по куќата. Дневната, трпезаријата и погледот од кујната ти се врв, милина за очи. Пробаj графиката да ја ставиш на high поубав ке е впечатокот, но ако не може и вака е добро. Happy Simming! :)
Aј види на овие опции дали ќе ми ја игра на најјаки опции
Windows 7 koristam
Processor Intel Celeron CPU N2830 @ 2.16 GHz
Installed Memory ram 2.00 GB
System Type 64-bit Operating System

За некое чудо, и на мојов лаптоп проработи тројката. Мислам дека е затоа што ја симнав од thepiratebay.la но не сум сигурен. Па еве некои сликички како за почеток. Бидејќи World Adventures е првата експанзија, ја симнав неа и веднаш на патување во Египет, т.е. кај пирамидите. Зарем не се прекрасни?
Screenshot.jpg
Тука веќе влегов во една од пирамидите и барав некои дијаманти кои што ми беа дадени како задача, а за тоа добив 350 visa points.
Screenshot-2.jpg
A еве ги и пирамидите ноќе
Screenshot-3.jpg
И незаменливата Сфинга
Screenshot-4.jpg
Покрај World Adventures, ги инсталирав Pets, High-End Loft stuff, Island Paradise, Movie Stuff, Into the Future и Late Night. Семејството го вселив во houseboat и тоа баш луксузен, го купив бидејќи добив 100.000 на лото, а и го купив оној слободен хотел што е па така да и симсовите ми работат, а и добивам приходи од хотелот. Абе милина, кога сето тоа би можело да биде вистина.... :) Од симсовите и houseboat ке ставам слики утре.

Зошто базени неможам да градам бе? Се лажам со фонтаниве...:icon_mrgr:

Можеби немаш доволно пари. И провери дали играта ти е апдејтувана на последната верзија, бидејки базените не беа вклучени во base game туку подоцна со еден апдејт ги ставија во играта.

Можеби немаш доволно пари. И провери дали играта ти е апдејтувана на последната верзија, бидејки базените не беа вклучени во base game туку подоцна со еден апдејт ги ставија во играта.
Изгледа не е е апдејтната... Од piratebay класиката ја симнав...

Изгледа не е е апдејтната... Од piratebay класиката ја симнав...

Подобро не ја апдејтирај бидејќи веднаш ќе ти се вклучи Origin и ќе ти бара код за активација, а ако не го внесеш кодот, самиот Origin ќе ти ја избрише играта. Така да, терај си без базен.

Може да ги симне апдејтите од торент сајтови, нема да има проблем

Вчера цел ден заглавив играјќи Симс 3, очите како филџан ми се, еве од сабајле пак па до сега. Многу се навлеков на играта, т.е веќе бев одамна навлечен но ова ми е тазе одкога после толку време повторно ја имам на компјутер. Па така играјќи приметив како графиката се избиструва но истовремено и играта како да почнува да кочи. Отидов до папката каде што е снимена играта и ги исчистив сите оние датотеки кои што беа полни со слики (воедно и ви препорачувам ако сакате да ја забрзете играта да ги исчистите овие папки: Featured Items, Downloads и DCBackup). Но и покрај тоа како пак по малку да поткочува. Па дали знае некој уште некој начин како да се забрза/исчисти играта?

Ако има некој линк за Full sims 4 torrent заедно со dine out нека пушти линк на порака

Јас двојката си ја ринам, најубава ми е.
Еве ми ја куќата не е уште декорирано во дворот.
snapshot_a500799f_2503120b.jpg snapshot_a500799f_05031200.jpg snapshot_a500799f_65031219.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom