Техномаркет ќе прави ‘‘Black Friday‘‘ од 29.11 до 02.12

• Креатор на темата Креатор на темата budaletinka_r
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Џабе дискутираме на крајот испаѓа дека секоја ИТ компанија потрфрлува на различен начин. И јас 90% иам одлични производи од АМЦ и не ми е увалено ништо. Секој е заебан негде, рецимо ја од сервисот на риверсофт.
Него чисто ме интересира техномаркет ќе го праат она у понеделник онлајн купувањето или ?

Некаква си дискусија имаше со еден одговорен за маркетинг на АМЦ кај Ацид на ФБ, у смисла си ги бранеше дизајните т.е како тоа они МОРАЛЕ на брзина да ги склопуваат овие смешни слики за Фејсбук постови. Ми вика дај најди ми или македонски или регионални дизајни што се добри и нормално му давам од хрватски IT фирми.
Одговорот му беше, цитирам

Sega meshame razlicni raboti. Ok si se i nivnite, a i nashite katalozi. Rabotata e za Facebook promotivnite postovi. Znaete deka ko ima 20% tektst na slikata toa kaj Google ne proagja so pari. E sega primer samata naslovna na flaerot ne moze da projde kako takva, i mora nesto da smislis, brzo ednostavno a dovolno shokiracki za da go vidi potencijalniot klient. Samiot cin sto za ova razgovarame znaci deka privleklo vnimanie...Zarem ne mislis deka ako samo slikicka od flaerot napravena samo so nekoe glow nema da im e dosadna celo vreme. TOa e celata ideja na takvite postovi. POnekogas tie postovi mora da se sega i vednas, i mora da se napravi nesto nabrzina...Ne znam zosto da preci glumenjeto inovativnost i razlicnosta od drugite...

Уствари, они цела фирма сакаат да делуваат ШОКИРАЧКИ со смешните слики, исто битно е да привлекува внимание, а дали е позитивно или негативно им е сеедно. Не е битно што цела IT јавност им се руга со сликички како таа погоре.
Мене како упатен во технологија ми личи како намерно да сакаат да изиграваат глупи Август, демек народска фирма сме... Не знам, ми оставаат доем на несериозна фирма со такви фејсбук сликички, како да ги прават за 12 годишни купци.
Од АМЦ ни мауспад нема да купам, без разлика на туѓите искуства.

И за тебе овоа е 80% попуст?
не не 80 ама не некој попуст

Да не се лажиме нема теорија кај нас 80% попуст, ние сме купувачи а не прозиведувачи на работите
тоа само америка или аустралиа тука не

мене ми се деси ова пред некој ден идем да си пазарам 3дТВ у соравија и од цените инстант затемнуење black thursday ми се напраи.

Погледнете ги попустите во Нептун.Оделете подоле

http://www.neptun.mk/index.php?route=product/promo&promo_id=88

телевизор од 29995денари со акција за неверојатно 29995 денари.:icon_lol:
Техномаркет ако ништо друго даваше попусти по 2-3 денари.Овие ни толку несакаат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom