Texas Hold'em Poker Facebook

• Креатор на темата Креатор на темата Wizz.
  • Време на започнување Време на започнување

Wizz.

TheBest
Член од
27 септември 2009
Мислења
262
Поени од реакции
69
Генерална дискусија, помош, прашања и се друго.

Еве јас ќе започнам.
Што мислите дали е можно да се искористи Cheat Engine за чипови. Знам многу мина користат за некои понепознати игри ама на оваа не сум успеал. Ако некој си го „задлабочил“ џебот вака, дај нека сподели. :D

Да се збогатиме и ние.

Глупости, играв, играв, и зошто?
Кога стигнав до 31 милион ми го хакнаа профилот, од тогаш ниту една игра на фејсот не сум вклучил.

Се живо имам пробано и ништо не може. Се менуваат само бројките ама истите чипови си ги имаш. Ако си имал до тогаш 100.000 толку ќе имаш без разлика што ќе ти стои 1 милион.
Ќе мора да се потрудиш и сам да си направиш чипови :D
Јас кренав до 300 милиони ама заедно со еден другар и после ги деливме чиповите пола за мене пола за него и не банираа и двајцата. Сега имат неколку недели кај што сум заглавена на 10 милиони и помалку и никако не можам да кренам :)
--- надополнето: 24 декември 2011 во 21:13 ---
Глупости, играв, играв, и зошто?
Кога стигнав до 31 милион ми го хакнаа профилот, од тогаш ниту една игра на фејсот не сум вклучил.

Затоа ќе си направиш друг профил и никој нема да те замара за чипови а нема ни да ти го хакне :)
Еден мој другар ги продава чиповите има многу што купуваат.

Џабе и нов профил, на другарче и новиот профил му го хакнаа.
А и толку замарање околу фејс, посебно покер, немало и нема да има од моја страна :icon_mrgr:

Играв порано и имав премногу чипови .... некој акреп ми го хакна и ми остаде компир и од тогаш не се имам кренато над 1 милион
btw горд сум на ова :)
163094_482364775232_629595232_6210368_2713394_n.jpg

Играв порано и имав премногу чипови .... некој акреп ми го хакна и ми остаде компир и од тогаш не се имам кренато над 1 милион
btw горд сум на ова :)
Прегледај го приврзокот 38334

Браво :D
--- надополнето: 24 декември 2011 во 21:22 ---
Џабе и нов профил, на другарче и новиот профил му го хакнаа.
А и толку замарање околу фејс, посебно покер, немало и нема да има од моја страна :icon_mrgr:

Ххахахаха јас сите нерви ги имам изгубено на тој покер. Ја мавав тастатурата дури и почнав да пцујам баш поради покерот :D
Ама тоа е инат ќе ме фатеше за да кренам и нон стоп само играв.

Што знам, никогаш не сум го сфаќал превише озбилно покерот, играв онака ради рекреација.

Mene nesto mnogu nerealisticno mi izgleda. Ima denovi sto cel den dobivam, a nekoi ni denar.

Mene nesto mnogu nerealisticno mi izgleda. Ima denovi sto cel den dobivam, a nekoi ni denar.

Моментот кога ќе ти влезат со милиони алл ин а ти со А К тие со 2 6 и ќе им нареди 226 :D
Имат, имат нешто :)

Taka moze da go jade. I eden moj drugar prodavase i od 100 milioni na 0.
Ама овај креват многу по неколку милијарди и така наеднаш ги дават сите. Профилот го дават и толку, немат префрлање чипој. Чим не префрлаш немаш шанси за бан.

Ама овај креват многу по неколку милијарди и така наеднаш ги дават сите. Профилот го дават и толку, немат префрлање чипој. Чим не префрлаш немаш шанси за бан.
Nek posne on seriozno da igra so real money. Neka se pojavi konkurencija za Durrrr Dwan.

Zynga si poigruva so nas. Namerno ke napravi da izgubis za da igras pak, inaku ne e interesna igra.

Најпоќе банираат заради што самите тие даваат чипови со пари. И да се купува стално.
Во Shooutout е поинтересно. Имаше и награди порано. Лаптоп, iphone, патување за Лас Вегас. Сега не знам дал имат нешто вака празнично баш ќе влезам да видам.

Не знам за вас, но јас пред еден месец се збогатив за 10000 денари. Кога беше тоа понудата од Zynga да стигнеш во кастевиле до 10 левел, ќе ти даде 1М во Покер, јас во еден мој стар профил почнав да играм кастевиле, стигнав до 10 левел, ми пратија 1М, потоа со тие чипови стигнав до 360М, па паднав на 260М, видов дека ќе ги изгубам сите, па решив да ги продам за 10 илјади денари. Ги купија 2-јца другари, 1М=40 денари, и за да не правиме трансфер на чипови, бидејќи беше ризик да не јадеме некој БАН, им го дадов целиот профил на ФБ.

Инаку мој личен рекорд во ова игра е 650М.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom