Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
лее да бе у пм :), у недела ќе неможем Тетекс игра:pipi: Дај у петок кј 5,6 саат??

Ништо у петок сум цел ден на факс а и имам тренинг до 21 часот!

Значи ништо од фудбалот оваа недела!

Наредна сабота бе? еве ќе си знаете сите да не планирате нешто предвреме, издвојте 1 сат да се истрчамо... успут ќе се видимо кој смо што смо :icon_lol:

Епа добро...значи и ОФИЦИЈАЛНО: Фудбалот ќе биде следната САБОТА :)

Од 14 до 15 е другиот термин!

Само да не е многу рано.Но ај ќе почекаме малце да видиме дали ќе се ослободи некој термин,сега за 1-ви Мај сигурно нема да одат да играат и ќе се јавам и ќе им земеме од 15 часот!

Од 14 до 15 е другиот термин!

Само да не е многу рано.Но ај ќе почекаме малце да видиме дали ќе се ослободи некој термин,сега за 1-ви Мај сигурно нема да одат да играат и ќе се јавам и ќе им земеме од 15 часот!

Ќе неможемо оваа субота да играмо, да гледате за следната...

Ќе неможемо оваа субота да играмо, да гледате за следната...

не ме разбра најдобро :)

Нема да играме оваа сабота само што може да го искористиме бидејќи тие што имаат од 15 сигурно нема да дојдат да играат тој ден и ние ќе си резервираме за следната недела(после 1-ви Мај)

не ме разбра најдобро :)

Нема да играме оваа сабота само што може да го искористиме бидејќи тие што имаат од 15 сигурно нема да дојдат да играат тој ден и ние ќе си резервираме за следната недела(после 1-ви Мај)

Ајде се согласуете другиве??

А да напраемо еден турнир у сони? И таке неможемо да се состаемо за рамстор:toe:

Не бе, какво Сони, ќе се организирамо убоо после прв Мај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom