Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Давам рок 3 недеље и плоштадот ќе биде искршен партал!А за сендвичареве освен тост шо јадем нишо друго,таке да нигде не го праа убав каков шо сакам ја да се тегне кашкавалот јебига.

Е таков дома да јадеш...:pos: инаку немој 3 неделе многу са некако :pos:

[zEUs];2002638 напиша:
Е таков дома да јадеш...:pos: инаку немој 3 неделе многу са некако :pos:
:pos2:Дома не ми праа јебига.Само у охрид јадем таков.А иначе толку давам максимум!

Јас уште го немам видено плоштадот :tapp:
Дур да отиднем да го видим ваљда ќе фали нешто како што зборите :)

Јас уште го немам видено плоштадот :tapp:
Дур да отиднем да го видим ваљда ќе фали нешто како што зборите :)

Убав е плоштадот многу. А не веруем дека ќе фали нешто, затоа што нема што да фали.. Прилично е празен. И не знам што би фалело од туе :)

Иначе, ми се свиѓа како е накитен градов годинава, со елката пред Културен и сијаличиња има доста. Не беше ваке лании:)

Убав е плоштадот многу. А не веруем дека ќе фали нешто, затоа што нема што да фали.. Прилично е празен. И не знам што би фалело од туе :)

Иначе, ми се свиѓа како е накитен градов годинава, со елката пред Културен и сијаличиња има доста. Не беше ваке лании:)

Избори се ближат, избори се ближат...:helou:

Деца, медитирајте појќе, храните се здраво, не потпаѓајте на пороци и ќе видите како ќе ни блесне градот :pipi:
Right...Ти праеш све од горе наведениве ствари?

[zEUs];2002609 напиша:
Ова беше таја кј Економско :nesum: или...:jaj:
- таму дека ич не праа убаај...:toe:

Ти не си бил тазе Хамбургери ка има. :)

:pos2::pos2::pos2: Ма кој знае и тоа дали е...
Па зависи...
Ако имаат чешма имаат и тазе вода, ако немаат чешма тогаш немаат ни тазе вода, од шишиња даваат што ги напуниле пред 1-2 дена/недели/месеци/ години ? :pos:

Па зависи...
Ако имаат чешма имаат и тазе вода, ако немаат чешма тогаш немаат ни тазе вода, од шишиња даваат што ги напуниле пред 1-2 дена/недели/месеци/ години ? :pos:

Не! Чешма имаа сум видел, не ваѓајте муабети сеа. Само ко да има таму некое буре од кј што иде тоа водата, па сеа таја колку е тазе само они знаа:kesa:

Абе немојте мн мн за сендвичарата секој ден сум таму...:pos: (а ја прв да искритикуев...:pos:) и уште нешто за сендичарата :pos: од кј ќе излезеш од таму смрдиш на ,,сендвичара,, таке мие викамо у школо :pos: тоа ти е мешавина од миризбе на цигариња, пржени компири, прескавице и сл.. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom