Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Е не ти се сронуе де бисерот еднаш ако не излезеш со женската :)
Барем еден саат не можете до толку да издвоите?

Е не ти се сронуе де бисерот еднаш ако не излезеш со женската :)
Барем еден саат не можете до толку да издвоите?
А бе малу имајте осет навечер е смрзетина,од 6 до 9 ако сакате може да се иде на собиранка :) Марли брани ме бе пиздо једна :pos2:

А бе малу имајте осет навечер е смрзетина,од 6 до 9 ако сакате може да се иде на собиранка :) Марли брани ме бе пиздо једна :pos2:
:pos::pos::pos:

Ама сеа па и ти си контрадикторен,викаш преку недеља може навечер,и сеа за викенд ти студи навечер,хмм...

:pos::pos::pos:

Ама сеа па и ти си контрадикторен,викаш преку недеља може навечер,и сеа за викенд ти студи навечер,хмм...
Знаем затоа го барам тој што се крие да се умеша :pos::pos:
Он може знае боља причина зошто не идемо петок-субота навечер :)

Ај ја ќе ви кажем нешто...

Ќе праемо собиранка преку недеља (т.е. ќе праете ) и ќе се исповидите свите кој сте што сте...

Ај сеа мие да излеземо у петок навечер у чаршија, кој е слободен и кој сака, и да утепамо време заедно... кој не е слободен не мора да дојде, ќе се видимо на собиранка и крај...

Може таке???

Ај ја ќе ви кажем нешто...

Ќе праемо собиранка преку недеља (т.е. ќе праете ) и ќе се исповидите свите кој сте што сте...

Ај сеа мие да излеземо у петок навечер у чаршија, кој е слободен и кој сака, и да утепамо време заедно... кој не е слободен не мора да дојде, ќе се видимо на собиранка и крај...

Може таке???
Смени га бе сликата шо убаа беше таја претходно :)

Ја не се слажем со двајцата... и не ви ја мењавам за инает :pos:

Btw и на Desire не и се свиѓа сликата :pos:

Ама Мајо мие ова за твое добро ти викамо,може некој шо не те знае да помисли дека си таја од сликата,или у краен случај дека личиш на таја,и да му се створи гадна слика за тебе,а заш таке,да не знае шо лично дејче си:):):)

температурата во тетово е...пеколно ладно...продолжуваме со емисијата

температурата во тетово е...пеколно ладно...продолжуваме со емисијата

Брн, потписот беше од една песна од Металика? Ако беше таа плс кажи ми го името на песната зш јака е :):):) Дан беше Unforgiven 3?

Брн, потписот беше од една песна од Металика? Ако беше таа плс кажи ми го името на песната зш јака е :):):) Дан беше Unforgiven 3?
80% сум сигурен дека беше таа.

А ја сум 100% сигурна дека го има тоа у песната:)))
У Анфоргивен 3 де

Кој ме кани на кафе да идам за Тетово А?
Кој сака гости? :back:

Поздрав до сите Тетовки и Тетовчани!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom