Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Однодно мие не смо Европа,па затоа ќе пиемо :))))
Ај вие договорите се што како ви одговара и известите овде или у група,да знаем.

Ок, сериозно да се разберемо. Немогуќе е днски да се иде у градинка зш ако се иде у градинка треба да се пие вино а дење вино не се пие. Навечер може у градинка ама вие викате дека е ладно а не е ладно и плус виното ќе ве стопли а ако сакате и коњак ќе зеемо па ќе видите како грее коњак :pipi:

Ок, сериозно да се разберемо. Немогуќе е днски да се иде у градинка зш ако се иде у градинка треба да се пие вино а дење вино не се пие. Навечер може у градинка ама вие викате дека е ладно а не е ладно и плус виното ќе ве стопли а ако сакате и коњак ќе зеемо па ќе видите како грее коњак :pipi:
ООО торац торковиќ Не викамо за џабе ние денски пошо сакамо свите членоој да дојда а не само ние пак дасе соберемо.Секој има обавезе нема друга работа па сеа да дојде некој на собиранка навечер да пие ипак ... мисли малце ебаго.

ЕПА ДЕНСКИ НЕ МОЖЕ У ГРАДИНКА! АЈ КАЖИ ШО ЌЕ ПРАЕШ ДЕНСКИ У ГРАДИНКА? ЌЕ ПИЕШ ВИНО? ? ? ? ИЛИ ЌЕ ЗЕМАШ КАФЕМАТ ПА ЌЕ ПРАЕШ КАФЕ У ГРАДИНКА ЕБАВЕ?! МОЖЕ САМО ДЕНСКИ ДА СЕ ИДЕ У КАФИЌ, НЕ МОЖЕ НА ДРУГО МЕСТО!

Нема Донкур,нема :(
Шорти,не се дери бе слушамо :pos:
Ај идемо ондак денски у Маестро :(
А уствари заш не можа ноќски да дојда другиве?

Навечер, у градинка, екипно свитина винце ова она ќе се згреемо шо е проблемот? Ај дур не е смрзнуачка, после зима ќе фати, ќе гниемо у кафиќи...

Денски ??? Когај бе денски ???.. Ме праша мене некој дали можееем денскиии ???? хахахахах .. се зезам.. Ќе ја биде и без мене де :pipi:

Ах Марко вика навечер, Ива вика денски ..АХ БЕ !

Кој не е за навечер у градинка нека се изјасни... кому не одговара? Заш мене за днски не ми одговара... :toe:

И мене преку ден не ми одговара, навечер само.

А тоа градинка/маестро, ми е свеедно.

Епа ебаго кажите свите коај ви одговара,и ќе пресметамо просек.

А зашо напнавмо свите да биде собиранкава оваја недела ? .. Штом не можемо да се договоримо, секоаш може да одложимо :wink:

Епа ај,одложено за наредна недеља,и глејте да немате обврске,закажано ви е една недеља однапред.
Другиве,ако сте за,идемо у градинка у субота?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom