Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Ја викам дека лимун треба да се поштуе и доста више ми го чепкате, од сега он е под моја заштита и старателство... :))) заш лимун редовно е овде со нас на темава.
Значи ајвар треба да донеса овја новиве што ги пишавте у група а бај да веј ги нема нигде и се крија...баеѓи беа, едно десет душе т.е. од туе следи десет тегле ајвар :vozbud::vozbud: Ја мислим доста се...???

Значи ајвар треба да донеса овја новиве што ги пишавте у група а бај да веј ги нема нигде и се крија...баеѓи беа, едно десет душе т.е. од туе следи десет тегле ајвар :vozbud::vozbud: Ја мислим доста се...???
Надевај се дека ќе дојдат :pos:

Ја викам дека лимун треба да се поштуе и доста више ми го чепкате, од сега он е под моја заштита и старателство... :))) заш лимун редовно е овде со нас на темава.
Те сакам ! готово сеа иам заштита! НИКој нишо не ми може :baeh::baeh:
ТАчно неможе ние ваке да даамо ајвари без потреба има кој да даа ајвар и као поискусен член треба МИланез пример да даде да донесе ајвар па ние за нареден пут да знаемо ! шо како.:pos2:

Ја кој викам се плаша од ајварот...
Инаку,Марко сериозно бе,глеј сеа,некој од новиве може и термос со кафе/чај(по своја желба значи од овја две да избере) наместо ајвар да донесе,пошто дан ни се фати многу ајвар.И сеа зборот ми беше,и кафе,и вино,а плус и ајвар,у градинка,зар има нешто пубоо од тоа?:pos:

Сирење ќе донеса женете,таке беше договорот :)

Лимун и Зеус, ако донесете доброволно ајвар тогаш ќе ви ги вратимо теглите назад за до година пак, а ако не донесете во споротивно ќе мора насилно да ви провалимо у подрум со Ива и тогаш нема тегли назад :pos:

Не ми се јаде мене, на Ива и се јаде мора некој да застане од нејзина страна :)
Еј имам тазе шира ферментација у скоро вино таке да проваљуење у подрум не доаѓа у обзир,да се разберемо дур смо трезни :pos:

И пак ни забегаја муабетиве и не се договоривмо саглам за собиранкава.
У градинка идемо преку ден сигурно?

Крешо носете го у Медисон да ја врти шемата со Билбилов и со Дадар,немојте по градинки ке го чујат што збори ке го приберат на настава :pos:

Крешо носете го у Медисон да ја врти шемата со Билбилов и со Дадар,немојте по градинки ке го чујат што збори ке го приберат на настава :pos:
Пејо има и подруг начин за да ни кажеш дека сакаш да дојдеш на собиранкава,прво ќе се јавам дома кај тебе за да им кажам на твоите да те пуштат,на моја одговорност доаѓаш,а пред да дојдеш обавезно ги предупредувам децата од градинка да не те закачаат :pos::pos::pos:

Па кажи им де Крешо вие си се разбирате најдобро :pos:
Ништо тешко,ќе им кажам дека навиваш за миљан,одма ќе мислат дека си штрумф со калаш од тие нашите фанови што ги имаме со бела кацига на глава,цел град ни е пун со фанови,така се плашат децава денеска :pos::pos:

Ако идемо днски у градинка, нема шансе вино да се пие. Ова го нема у ниедна Европа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom