Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Готово нема ЈЕС :vozbud:

Днаска беше Боки 13 у Пунто Верде на кафе со Биг мама и една плавуша.... сеа незнаем дали да плачем или да се смеем.... дали да се гордеем или да се срамим :toe:

Во Тетово не сум бил сеуште така на подолго време.Само еднаш поминавме кога се враќавме од Скопје.

За излагање има многу кафичи како Маестро, Имиџ, Фешн, Пунто Верде итн ( првиве за преку дн ) а за навечер са Медисон, Сити, Амнезија, Пунто Верде ( зашто да не ка има журка ) Рок итн..

сите ги спомнуате овја кафичи...до сега не видов нигде да се спомне Блиц или Бкестејџ - според мене овие 2 се најдобри :icon_mrgr

сите ги спомнуате овја кафичи...до сега не видов нигде да се спомне Блиц или Бкестејџ - според мене овие 2 се најдобри :icon_mrgr

Ќути бе... не им ги кажуј... шубоо е мирно таму поарно да не ги знаа :pos2::pos2::pos2:

Днаска беше Боки 13 у Пунто Верде на кафе со Биг мама и една плавуша.... сеа незнаем дали да плачем или да се смеем.... дали да се гордеем или да се срамим :toe:
Ова е срамота што кажуеш :kesa:

Tи Cashoveride мислиш дека ја сакам да го гледам ???? Туку да не дознаете од други .. Ка дојде ја одма сакав да идем ама женска ми ме допре.... требаше барем да се преместим на друга маса... а не карши него :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom