Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
ehee more jocki vo tetovo 40 %makedonci.ova e tetovo i ke bide albansko ove ne e reka dragor vo bitola i mariovoo ova se vika shar planina.i aj cestito nova albanska drzava vo balkanot.hapyy independence KOSOVO
Албанско што е тоа ? .... дан мислиш на албанско ... Е,Неее !!!
Кога ќе биде скроз шипраско да ми се јавиш а до тогаш трај и живи си ...

пс. ТЕТОВО Е МАКЕДОНСКИ ГРАД

.!.

ehee more jocki vo tetovo 40 %makedonci.ova e tetovo i ke bide albansko ove ne e reka dragor vo bitola i mariovoo ova se vika shar planina.i aj cestito nova albanska drzava vo balkanot.hapyy independence KOSOVO

...туку ќе се избаци некоја будала...

Ееееееее баш барав тема за Тетово и неможев да најдам.мило ми е што има :icon_lol:. Еве и јас да се претставам и да ви се пофалам дека и јас сум од Тетово.Ај сеа поздрав

Охоо многу имало од Тетово ТООООООО !!!! :)

E pa lepoto, dojdi da se gushnime i cveke da si podarime EBAGO! Ja imam jorgovani shto go mirshe na roze be more!

ajde be moze da se naprae nesto.
inaku tetovo bil, e i ke bide makedonski grad, i ke gi dupime siptarikite

Конечно сфатив дека ... Скопје не е баш нај нај па мислам за селидба во Тетово :helou:

Тетово е македонски град...само потсетувам...добро е у Тетово само има некој белокапец...

:helou:добри сте ми не има не има за собиранка ајт сеа

тетовчани сега имамо и наш сајт па може да го посетите сајтот за нашиот најубав град! Тетово 4ever!

www.tetovocity.com

тетовчани сега имамо и наш сајт па може да го посетите сајтот за нашиот најубав град! Тетово 4ever!

www.tetovocity.com
Слабо инфо на сајтов за журките што ги имаме во градот,треба повеќе инфо :pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom