Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
еј ај бе не месајте порој не порој овде збориме за тетово!!!
и со да казам па супер е тетово-најубав град у Македонија

еј ај бе не месајте порој не порој овде збориме за тетово!!!
и со да казам па супер е тетово-најубав град у Македонија
Тоа бе ајде примамо гости кој сака ќе го прошетаме низ Тетово, кој невидел снег годинава да види , не дека има многу ама ... :)
Не е више Тетово исто како во војната сеа не се пуцаат толку не се плашите :pos:
Се обновуе се садат елки , се ставаат семафори , пешачки ...

:pipi:ФОРЦА ТЕТОВО:pipi:
ФОРЦА БЛОК 70

И ја сум Тетоец =).

И нема поубав град од Тетово едвај чекам да дојдам на лето. :(

I ajde eve konechno po nekoj mesec dojdov pak tuka, trebashe da ideme za shapka denes ama jbg. A rbe mnogu ladno tuka ej, iako ima sonce jas zamrznav.:smir:

Епа ладно е во Тетово во Зима остај што е ладно па и студи xaxa

Убав е бе Тетово само има нешто што квари ... да немало тоа ќе беше супер :)

eee..добар град! сум била дури два пати и искрено се заљубив во него..закон местенце исто како и моите закон колешки..
ќе дојдам пак скоро...

eee..добар град! сум била дури два пати и искрено се заљубив во него..закон местенце исто како и моите закон колешки..
ќе дојдам пак скоро...

Остави бројче:) не за друго да те прошатеме и почестиме:)

Морам да се пофалам еј, сум ги изнашетал тоа селата од Тетотво до Гостивар под Шара што се, од М, Г Речице, па каменјане{камион по ново хехе},синичани, боговиње, пирок, градец, неготино, врапчиште, и дебреше(беше последно денес) имам 5-6 испучтено али немозам да ГО мислим сега, 3 дена по ред веќе. Циркузи ми е секој работен ден, тоа закон луѓе биле не сум знаЈАл ја тоа БЕ МоРе, па и Ја сум ЛУЏЕ што го шутите!

ajde tetovci se gubite po malku. i ja sum od tetovo pa rekov aj da pisem za da ne "umre" temava.

Абе темава нека умре ама Тетово не умира :)

пс. Најдобар стадион во Македонија имаме после градски во Скопје :)

ehee more jocki vo tetovo 40 %makedonci.ova e tetovo i ke bide albansko ove ne e reka dragor vo bitola i mariovoo ova se vika shar planina.i aj cestito nova albanska drzava vo balkanot.hapyy independence KOSOVO

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom