Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
ok e kako da ne bide :) samo se prasuvam zasto skoro site go mrzat ovoj grad???

Maca напиша:
ok e kako da ne bide :) samo se prasuvam zasto skoro site go mrzat ovoj grad???
Koj go rmazi Tetovo, da mrazi doma da si odi!!!
Ne me prkaj za sise veljat tetovchanki- e toa ne moze i ne smee da se mrazi!!! :smir:

Хм. Не сакам лошо да звучам но....последен пат поминав низ Тетово предлани враќајќи се од Охрид.
Таму не пречекаа со портокали и камења по прозорците.

И тогаш си реков nevermore...

Но можда ете таква ни била среќата.

Najverojatno takva ti bila srecata.Inaku tetovo e eden od najubajte gardoj u makedonija e sea nekoj sto saka da pokaze pogresna slika za nego toa e druga prica>pozdrav aJT

m.. Skoro sekoj vtor den sum vo Tetovo i gradot e fenomenalen.. Stvarno.. Ako na Tetovcani ne im se desava nisto sto ziveat tamu.. Cel zivot se tamu ebate... Zasto na posetitelite na gradot bi im se slucuvalo nesto? Tetovo ne e Cernobil ebate.. Super si e gradot.. Samo so e pomal a ja ko so ne sum naviknata taka sekoj so sekoj da se znae se osekam kao na vesti da ide celo sekojdnevie na lugeto tamu ali nema veze :D Koj ne bil u Tetovo do sega.. DEFINITIVNO vreme e da otide.. :salut: Special pozz do JoCkI - see ya u Baltepe ;D i pozz za ostanatite Tetovcani na forumov.. Ne se davajte momci :cuci:

epa ja sum skoro sekoj vikend nakaj tetovo i tetovsko, taka da i ja mozam da kazam deka gradot e super, i uopste ne e taka kao sto go zborat, zaso tamu site normalno si ziveat a baska sto ima super mesta za iskacanje...

kLiNkA напиша:
epa ja sum skoro sekoj vikend nakaj tetovo i tetovsko, taka da i ja mozam da kazam deka gradot e super, i uopste ne e taka kao sto go zborat, zaso tamu site normalno si ziveat a baska sto ima super mesta za iskacanje...

doajda vreme koga makedoncite ne se bezbedni ni vo makedonska carsija da izlezat.....

речиси сите си пишат,тетовчани не се давајте!
Кој кур???

Шо збориш бе.болен да не си???
за шо да се предадеш море??

doj pa vidi i jas ne zboram za predavanje nego zboram bar i nie malceto makedonci sto ostanavme vo Tetovo da ostaneme ako sea nie sme malcinstvo vvazno da ne ima ovde poradi toa sto Tetovo E Makedonski Grad!:)

Какви лоши работи прочитав за Тетово,и тоа се од луѓе шо незнаат и не биле во Тетово.Од такви сељаци нема напредок.
Таму се родив,се преселив у Скопје,више 7 години сум тука,а уште го памтам и сакам Тетово.
Тетово си било и уште е Македонски град,и секад ЧЕ БИДЕ!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom