Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Људи, пред малу трчав у Жена парк, катастрофа е. Ај дајте некоја идеја, кај би можело да се трча у градов? :raz:

Накј бајниче. Убав е путот. Не е угорница накј кале. Не е далеку. Супер за трчање.

п.с Ќе идем ја натаму денојве. :icon_lol:

Abe doznavte deka sinot na Thaci bil tepan zaedno se negovata grupa...edniot od grupata e proboden so noz vo levata slabina...a na drug rasecena mu e arkadata nad levoto oko!!!

Epa vaki mili moi sogragjanini...AKO VISOKO LETAS NISKO PAGJASH!!!

Не, прв пут од тебе слушам. Нешто повеќе инфо ?

pa ova pocnala uste pred 3 nedeli....

Ovie na Thaci napadnale eden moj drugar i negoviot bratuced....

Pa vo petokot okolu 21.30 ovie mojot drugar so negovite bratucedi pred kaficot MELODY gi nacekale i pocnale da se tepaat no nastradale tie na Thaci...

Kako sto rekov pogore eden nivni drugar e proboden so noz vo levata slabina...a na drug mu e raseceno liceto od zelezen boks!!!

Нема најак у градов, сум го рекол 100 пута тоа.
И не е важно кој си, чив си и како си. Дека гледаш што може да се деси.
А можда од Тачи синот ќе им врати некоаш. Не ми се веруе дека ќе остане дужен. И тија пак ќе го начекаа не спремен па после тој ќе им врати и така и така... до бескрај.
А можда ќе престане коај ќе има нешто жртве.
Но тогаш сот епачке ќе престане само. Па ќе премине на поголемо.

Инаку не знам кој му е на Тачи син. Нешто појче инфо за него ? (срамота у кој свет живим, а тоа не знам :kesa:)

[zEUs];2637293 напиша:
Нема најак у градов, сум го рекол 100 пута тоа.
И не е важно кој си, чив си и како си. Дека гледаш што може да се деси.
А можда од Тачи синот ќе им врати некоаш. Не ми се веруе дека ќе остане дужен. И тија пак ќе го начекаа не спремен па после тој ќе им врати и така и така... до бескрај.
А можда ќе престане коај ќе има нешто жртве.
Но тогаш сот епачке ќе престане само. Па ќе премине на поголемо.

Инаку не знам кој му е на Тачи син. Нешто појче инфо за него ? (срамота у кој свет живим, а тоа не знам :kesa:)

pa normalno vo Tetovo nema najjak!!

E dali ke im vrati mislam tesko zatoa sto Thaci go poznava ova semejstvo od seloto Poroj...a ovie imaat jaki vrski vo drzavata(ova vi garantiram)...

I sto ima da im vrati toj prv zapocnal so tepackata pred 3 nedeli!!

Thaci ima 2 sina...ovoj sto e vmeshan vo tepackata e maliot toj e 1 godina sredno!

Ae да сменимо по весела тема. :)

У бајниче знаете дека има ,,џакузи,, ? :pos:

[zEUs];2641053 напиша:
У бајниче знаете дека има ,,џакузи,, ? :pos:
Сисај, нема... ти мислиш така =)

Дој утре со мене па ќе видиш.
И ако сакаш ќе идемо порано да ја фатимо. :pos:

Туе се лечат луѓе... ама за такви ка тебе лек во болница :)

Ае дој па види.

Знам дека се леча. Има посебен дел таму. Затворен е. Затворен со ќебиња. :pos:
А пак ова е сосем друго.

pa bi mozel da odish tamu slobodno...hmm samo ne znam dali ke te ostavat zenite da vlezesh!!:vozbud:

pa bi mozel da odish tamu slobodno...hmm samo ne znam dali ke te ostavat zenite da vlezesh!!:vozbud:

Не ни сакам :pos:
Нечиста е мн водата кј што се купаа женете. Не знам... по лековита е такви или ?

Инаку мн убоо е за рекреација таму. Супер пројдов денеска. Моеш боја да фатиш. И после ќе се фалиш на море си бил :pos:

[zEUs];2642891 напиша:
Не ни сакам :pos:
Нечиста е мн водата кј што се купаа женете. Не знам... по лековита е такви или ?

Инаку мн убоо е за рекреација таму. Супер пројдов денеска. Моеш боја да фатиш. И после ќе се фалиш на море си бил :pos:

:pos2: pa normalno necista site nozete gi stavat tamu :pos:

A i mnogu lugje ima...od sabajle mislam od 5 casot do 12 navecer ima lugje!!

вчера почна турнирот по мал фудбал на спортски кој знате дека е мн јак затоа што играа и играчи од тетекс но и од појаките клубови во македонија што потекнуаа од тетово

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom