Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Ne znam sto na forum se duvate...

Ajt priznajte vi gi zema zenskite od masa i nikoj nisto ne moze da mu kaze...

Sto se sluci so Bugatti...

Vo Tetova/o sekoj makedonec se plasi od nego...ama ne znam zosto mozebi ima 4 race:vozbud:

Vo Tetova/o sekoj makedonec se plasi od nego...ama ne znam zosto mozebi ima 4 race:vozbud:

Еве бе ја не се плашим.

Не му се исплача да прља руке за мене. Тој е опасен само за тија кругоој. А ја не сум шема ,,жене, коле и паре,, и не се занимавам со дрогаи оружје. И сеа ја што ќе сум му интресен.

Деца, создавате/имате погрешни идеали и тепате празни муабети.

[zEUs];2534829 напиша:
Еве бе ја не се плашим.

Не му се исплача да прља руке за мене. Тој е опасен само за тија кругоој. А ја не сум шема ,,жене, коле и паре,, и не се занимавам со дрогаи оружје. И сеа ја што ќе сум му интресен.

e gledas sto kazuvas...sepak se plasite....

Ti ili nekoj drug kako tebe ne si i interesen no kazi mi sto bi pravel ti da te zatekne borce pijan na ulica i da pocne da te mava bez pricina??

Ej u pravo si od masa ni gi zema gi ebe i gi vraca i ti vika fala na usluga:tapp:Da praese ti ka so vikas nemase da go vikaa tepac ce go vikaja jebac:pos2:

Toa ti e realitetot!!

Кој те лажел тебе. А тој што те лажел алал му вера, те насанкал ко магаре, одма да идеш и да му залепиш една, пошто кога те глеал у очи играл со тебе.:toe:

Кој те лажел тебе. А тој што те лажел алал му вера, те насанкал ко магаре, одма да идеш и да му залепиш една, пошто кога те глеал у очи играл со тебе.:toe:

haha kako samo begate od realitetot!!

haha kako samo begate od realitetot!!

Слушај ти не живиш у реалност, прво не сакам да се расправ со некој кому се идоли Фатмир или Боро, пошто глеам се палиш на нив ко мајмун на банана а не знаеш дека тие се ситна боранија а дека шефови им са други. Треба да знаеш дека главните играчи се секогаш во сенка.А за тоа женските шетај дечко тоа го има само кај вас.:toe:

Слушај ти не живиш у реалност, прво не сакам да се расправ со некој кому се идоли Фатмир или Боро, пошто глеам се палиш на нив ко мајмун на банана а не знаеш дека тие се ситна боранија а дека шефови им са други. Треба да знаеш дека главните играчи се секогаш во сенка.А за тоа женските шетај дечко тоа го има само кај вас.:toe:

vidi fraeru jas nemam idoli kriminalci samo se obiduvam da vi kazam deka mnogu se plasite a ne znam zosto!!

I normalno sefovi im se nekoi drugi koi zarabotuvaat na nivni grb!

A za ova so zenskite ke te razocaram malce...kaj nas ova ne moze da se sluci nikogas zatoa sto nie ne go dozvoluvame toa...i da znaes kaj albancite vo Tetovo nema sefovi...sekoj ja brani cesta!:helou:

vidi fraeru jas nemam idoli kriminalci samo se obiduvam da vi kazam deka mnogu se plasite a ne znam zosto!!

I normalno sefovi im se nekoi drugi koi zarabotuvaat na nivni grb!

A za ova so zenskite ke te razocaram malce...kaj nas ova ne moze da se sluci nikogas zatoa sto nie ne go dozvoluvame toa...i da znaes kaj albancite vo Tetovo nema sefovi...sekoj ja brani cesta!:helou:

Mислиш дека нема наши т.е македонци што ида со албанке. Епа грешиш :icon_lol:

[zEUs];2536680 напиша:
Mислиш дека нема наши т.е македонци што ида со албанке. Епа грешиш :icon_lol:

a ti da ne mislis deka nema OBRATNO!!!:uvo:

[zEUs];2536700 напиша:
Има знам. Ама ти викаше дека нема наши што ида со албанке па затоа да те демантирам.

ne greska si...jas vo nitu eden moment ne go kazav toa...citaj uste ednas ako sakas...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom