Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
K

Кој е мајсторот?! , добра изработка , респект[DOUBLEPOST=1427393992][/DOUBLEPOST]K

Кој е мајсторот?! , добра изработка , респект

Дечкото работи во Минхен се вика Наката :)
Повеке од презадоволен сум од изработката,ке се измочкам од среќа уште не верувам дека е на мене мада не е завршена - ке постирам следниот термин кога ке завршиме закажав за 24 Мај :)

Дечкото работи во Минхен се вика Наката :)
Повеке од презадоволен сум од изработката,ке се измочкам од среќа уште не верувам дека е на мене мада не е завршена - ке постирам следниот термин кога ке завршиме закажав за 24 Мај :)
Jas ziveam vo stuttgart 200 km za vakva tetovaza se isplaka da se vozi

Да секако дека се исплаќа - ја се летнав од Кобленз у Минхен :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Се повеке и повеке станува јавно колку и кои бои во тетовирањето се штетни за нашите клиенти - некои следат пример и гледаат дека бои кои не се препорачливи не треба да се користат а пак на други баш им е гајле - внимавајте кај се тетовирате!
https://www.facebook.com/aptpa.com.mk
http://tattoos.com.mk
10341694_639974482760638_652184220012059159_n.jpg

b6008134c78261b0ba1bbfe623140179.jpg

Уште малку и Келн конвенција

Sent from my iPad using Tapatalk

Препорака за добар Tattoo мајстор? И да не мора да чекам 4-5 месеци :)

Добар мајстор ке мора да почекаш барем 10 дена у Македонија :)

SKIN ART Macedonia - sending from iPhone using Tapatalk!

Браво - многу ми се свиѓаат овие женски тетоважи

Препорачајте некој добар таттоо мајстор,кај кој не би требало да се чека повеќе од 1 месец ? сакам да правам голема тетоважа,цела груда и поврзана со раката,до бицепс-цело рамо...и колку би коштала таква тетоважа,барем од прилика ?

Еве дојди кај нас у СКИН АРТ студио у Буњаковец, ке го бараш Игор и ке си закажеш со него еден термин, најверојатно Дуле или Анета ке се у студио да ти закажат пошто јас - Игор сеуште сум у Германија до средина на Јуни. Доаѓам 10 дена и ке правам 20 бесплатни тетоважи онака за забава, тетоважите ке ги припремам претходно, големина изглед нормално по мој вкус бидејки тетоважите ке ги пуштам во списанија за тетовирање за објава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom