Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Како и да е секоја чест нека му е .... то бе Машко ... добра тетоважа ... (y)
Само грижа ми е ,шо ако испадне друг симбол некој ден , а овој ти бил онака не е тој симбол ... ја зезнал тетоважата :ROFLMAO:

Сакам тетоважа, ама мислам дека не сум доволно храбра и одлучна за да ставам една. Што и да ставам, мислам дека до крајот на животот ќе се покаам зошто сум ја ставила. Едино мислам дека би тетовирала на десна рака на домалиот прст, прстен тетоважа, доколку најдам некој кој би сакал да го помине животот со мене. :pipi:

Јас разбирам една тетоважа,ама го имате ли видено тој од Мајами Хит до вратот се истетовирал.

Како ми се става една ваква, уф...

5oGqhmU.png

Dizajnove mnogu dobar :D koi bi stail i samo jaki i svetli boi da ima na tetovazata :D

Има разни комбинации - може да се изведе убава сенка и убава боја - ете искористи го дизајнот за старт,нека ти направи некој артист цртеж у боја и ке видиш како треба да изгледа!

Дајте некои сајтови од каде што можам да гледам тетоважи.

Другар батали сајтови - гледај готови тетоважи за идеја а после од таква идеја артистот треба да ти направи цртеж уникатен кој ти само би го имал - тоа е всушност и поентата на тетоважата!

Јас разбирам една тетоважа,ама го имате ли видено тој од Мајами Хит до вратот се истетовирал.
Јас разбирам пиво-две, но што е со денешницава, пијат по 10-ина и повеќе.

Пуштете МТВ1 за 5 минути почнува емисија за тетовирање.

Дали е штетно да се направи тетоважа врз бемка?

Не е препорачливо и се избегава секогаш!
Непредвидливоста на бемките при вбризгување на боја не е воопшто за потценување затоа најубаво кога се тетовира да се прескокне бемката или да се вметне некако во самата слика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom