Некој да сподели искуство?Да тетовирал име,хм? Во Скопје?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нешто вакво на нога не би ставал не дека не ја сакам Македонија него многу привлекува внимание боље ти е нешто малечко да ставиш. мој совет и предлогОбожавам тетоважи и планирам одамна да се истетовирам ама никако да се решам. Периодов некако посериозно размислувам за тетовирање и сакам во брзо време да се тетовирам, па може ли некој да ми даде предлог за добро и сигурно тату студио или некој што тетовира добро па да се распрашам ?
Иначе планирам да тетовирам нешто вакво на нога:
![]()
Обожавам тетоважи и сакам да си го истетовирам своето име на лева рака и може ама има време за тетоважа на врат , имам време да размислам убаво до 18 годинки .
Обожавам тетоважи и сакам да си го истетовирам своето име на лева рака и може ама има време за тетоважа на врат , имам време да размислам убаво до 18 годинки .
Незнајш како се викаш па името да си го тетовираш? Ама ти си знајш, ти ќе ја носиш цел живот.Обожавам тетоважи и сакам да си го истетовирам своето име на лева рака и може ама има време за тетоважа на врат , имам време да размислам убаво до 18 годинки .
Ај објасни ми која е поентата да си го истетовираш своето име?
Незнајш како се викаш па името да си го тетовираш? Ама ти си знајш, ти ќе ја носиш цел живот.
odi kaj Bobi tatoo art najdobar e ke ti naprai se sto sakaskoj e najdobriot tattoo majstor vo skopje spored vas?
isto taka , imam zamisla za tetovaza detelina vo cetri lista, eden zbor na tibetanski(ispod ili vo detelinata) , sto mislite ?