Тестенини

• Креатор на темата Креатор на темата party bracker
  • Време на започнување Време на започнување

Повеќе сакам да јадам:

• Таљатели

Гласови: 80 82,5%
  • Тортелини

Гласови: 17 17,5%
  • Шпагети

Гласови: 0 0,0%
  • Макарони

• Јуфки

• Канелони

• Лазањи

• Равиоли

• Вкупно гласачи
    97
  • Гласањето е завршено на .
Неможам без макарони и шпагети :smir:

makaroni, spageti, ravioli, tortelini, kaneloni, lazanji, njoki... so sekakvi kombinacii na meso, zelencuk, sirenje... ednostavno se davam vo testenini.

само шпагети и макарони имам јадено, а друго немам пробано, ама шпагетите ми се омилени

од тестенини имам јадено макарони,лазањи и шпагети
ама маракот ми го праат макароните и шпагетите

Макарони аааааааааааааааааа:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: нешто што највеќе јадам на свет! Обавезно секој втор ден а понекогаш ги јадам и почесто и + тоа ми е најлесно за правење кога сум сама дома :vozbud:

ооо шпагети.....мммммммм........ЛАЗАЊИ.....мммММММММММмМмМмммм...

да ви е*ам тоа ми се пријаде....:baeh:

Ооооо обожавам тестенини,посеби талијанети.Уффф најфкусни ми се тие

Обожавам тестенини ги јадам секој ден:pipi:најмногу шпагети,макарони,пица и банички (посебно навечер од излагање кога си одам)

ммммм тестенини обожавам
особено јуфки ептен сакам..па и лазањии ммм моите омилени јадења
e4.gif

и шпагети, макарони...секаков вид:)

само ги јадам секогаш без кечап или било какви сосови:)

Сакам секакви тестенини, не е воопшто важно, а моите поомилени се макароните што сам ги приготвувам, значи земам од оние помалите како школки, сипувам во тавче, додавам 600 грама сирење кравјо, по можност од некого да го купите што знаете дека го прави дома, а не некое од продавница со киселкав вкус, и 200 грама ајдамер ги рендате двете, ставате две матени јајца со прашок за печиво, зачинете со вегета, свеж магданос доколку имате и литро минерална вода, и масло за јадење да не заборавиме за да не се залепат целите како едно, се пече 45 минути на 250 степени..and voila..потпечени макарони за мерак... а доколку знаете да си подготвите доматен сос ќе бидат совршени...пријатен апетит..не ставајте купен кечап..тоа е непочитување кон тестенините :)

најмногу сакам макарони со сирење, мајонез и салама како салата кога се направени ммм

дефинитивно макарониииииии... потпечени,со многу сирење,кашкавалллллл
мммммммммм.............. ми се јадеееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom