Test Drive Unlimited 2

• Креатор на темата Креатор на темата Velix
  • Време на започнување Време на започнување

Која Test Drive Unlimited ви се допаѓа повеќе?

• Test Drive Unlimited 1

Гласови: 7 50,0%
  • Test Drive Unlimited 2

Гласови: 7 50,0%

• Вкупно гласачи
    14
Фала за *SETUP*...

1. Тоа трагите од гумите што ги остава се црни...
2. Никаде да најдам каде се прави да е преку цел екран...
3. Воланот многу слабо и споро врти
4. Графиката ептен слаба (барем очекував во 2ката да е подобрена, а таа е и можеби расипана)
5. Не мењава брзини како што треба.

Фала за *SETUP*...

1. Тоа трагите од гумите што ги остава се црни...
2. Никаде да најдам каде се прави да е преку цел екран...
3. Воланот многу слабо и споро врти
4. Графиката ептен слаба (барем очекував во 2ката да е подобрена, а таа е и можеби расипана)
5. Не мењава брзини како што треба.

за цел екран алт+ентер

а 2ката е срање успоредено со кецот.Кецот>2ката.џабе се џипови и тоа кога вожњата не е иста.

за цел екран алт+ентер

а 2ката е срање успоредено со кецот.Кецот>2ката.џабе се џипови и тоа кога вожњата не е иста.
Аха значи и јас ќе прашав за тоа фала многу сега и на тебе.Неможе да се игра на половина екран.:D

А да, и многу лоша вожња има, вртиш и ти лизга во секоја кривина, никаква е.. Ако можи некој да ми прати линк од кецот, двојкава не ја бива...

Па до некаде, и на кецот е иста вожњата.
При поголеми брзини, и на помали кривини се губи контрола на возилото

Во почетокот и двете TDU ќе ви бидат тешки за играње, особено ако претходно сте играле и сте навикнале на возењето на NFS.
Но со неколку трки, се ќе си дојде на место. Ќе навикнетеи на таква вожња...не е некоја тешка игра TDU :)

Си иба матер двојкава... Ги инсталирав тие четирите апдејти, и сега кога ќе го приклучам, кликам на Yes и ми излага Welcome, кликам Next, и потоа ми пишува Enter your serial.. И првиот пат ова ми се појави, ама на среќа некако го решив проблемов

Си иба матер двојкава... Ги инсталирав тие четирите апдејти, и сега кога ќе го приклучам, кликам на Yes и ми излага Welcome, кликам Next, и потоа ми пишува Enter your serial.. И првиот пат ова ми се појави, ама на среќа некако го решив проблемов
Ти пратив линк за кецот.Ке ја симнеш ли?!?:confused:

Абе линкот изгледа е од двојка :D :D

Знае некој како да се направи играва полесна.Не можам да ги поминувам стазиве многу се тешки.

Знае некој како да се направи играва полесна.Не можам да ги поминувам стазиве многу се тешки.

Тоа е...
Не е тешка играта, само треба да навикнеш на возењето :)

Малку кај Racing School и на траките е тешка.Ако нема врска.Инече за мене е направена пореална одколку кецот.:icon_mrgr:

Зошто продавницата за мотори ја имам на мапа и кога ќе влезам во неа ми се исклуча играта,Има некеој ваков проблем што го решил.

Дајте линк да ја симнам Test drive unlimited 2 ... али да не ме заебе :D
фала однапред!

Еве јас од тука ја симнав http://kickass.to/test-drive-unlimited-2-skidrow-t5146090.html.Само ке треба уште едни абејти да и даваш ако си прочитал нешто на правата страна да симнеш едни фајлови оти нема да биде овака.Гледај го видеото http://www.youtube.com/watch?v=2Ggf_1pT2G8 и подолу имаш еден линк и ако ти побара пасворд ти го пише и него после одма линкот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom