Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

• Креатор на темата Креатор на темата Мацото
  • Време на започнување Време на започнување
А што ако е рамна и шуплива во исто време :confused:
Нешто како затворена пица?

Ова ти е добра теорија што може да ја разработи некој помлад член на форумов,секако,
па и од кај нас некој "научник","
теоретичар" да искочи :)

Нешто како затворена пица?

Ова ти е добра теорија што може да ја разработи некој помлад член на форумов,секако,
па и од кај нас некој "научник","
теоретичар" да искочи :)
Или може е како крофна или варен ѓеврек со сусам. Или можеби перек или полента шарска со кашкавал или може е како увијач со сланина и зденка. Или бурек со пица...ми се пријаде...:вонзем:

Или може е како крофна или варен ѓеврек со сусам. Или можеби перек или полента шарска со кашкавал или може е како увијач со сланина и зденка. Или бурек со пица...ми се пријаде...:вонзем:
Пица еклер :)

Другата тема е затворена, не знам зошто. Тролејбус го сподели ова во корона темата, па да не тераме офтопик.

Дали е озбилен со прашањето зошто не го чувствуваме движењето на земјата? Calling all flat-earthers for check-in :love:

5 минути со сила изгледав.
Двајцата почињаат со дисклејмер дека не се рамноглави и после тресат глупости до небо шо и мали деца ги контаат.
Козојебачот апла не веруе у овие глупости, ама сака да биде у центар на внимание.

Другата тема е затворена, не знам зошто. Тролејбус го сподели ова во корона темата, па да не тераме офтопик.

Дали е озбилен со прашањето зошто не го чувствуваме движењето на земјата? Calling all flat-earthers for check-in :love:
1.Pa ako zememe deka zemjata rotira okolu oskata so 460 m/s, togash treba da se drzime za nesto inaku otidovme...
2.Plus zemjata rotira okolu sonceto so 30 km/sec...
Moze ramnozemjasive go osekjaat poveke ova dvizenje ... Im se vrtishe vo pametot, zatoa veruvaat vo tezive...

Лупна и нешто као сите метали се топеле на максимум 400 до 600 степени целзиусови :icon_lol:

Интервју со дечкото што влегол во некоја секташка ФБ група за рамна земја, му дале админ и го сменил името во Округла земја. :D

Трол на годината.

Последно уредено:
Земјата е призма.
Автоматски споено мислење:

Vangel v Пред 1 седмица

П.С. Дај јавете му на Елон Маск да ја откаже мисијата за Марс, купола имало горе че се плеснит хахаха

Križni Пред 9 месеци

"To su najveći idioti na kugli zemaljskoj" - Ravnozemljaš

Вакви видеа и глупости пријатно.

"Околу 400 години пред да се појават авионите се роди идејата дека земјата е топка..."
https://youtu.be/IdmTRUBmNiA Math Powerland
Автоматски споено мислење:

Лупна и нешто као сите метали се топеле на максимум 400 до 600 степени целзиусови :icon_lol:
А сите знаеме дека сателитите не се топат дури ни на 2000 степени во термосфера нели? :icon_lol:
Screenshot_2021-08-04-13-30-38-019_com.google.android.youtube.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom