Цена на грип и поточно во кој тениски клубови имаат на залиха, ако е некој информиран.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цена на грип и поточно во кој тениски клубови имаат на залиха, ако е некој информиран.
Дали знае некој каде и отприлика колку треба да се плати за да се направи пукнат рекет. Не е многу пукнат.
Рамката. Тренеров ми кажа дека пошто е графитна се правела само требало Скопје да се прати. Затоа прашувам за цена одприлика.Од 60 денари па нагоре, тој од Федерер е 130, ама е ептен добар.
Како пукнат?. Жици си скинал или рамката е пукната?
Рамката. Тренеров ми кажа дека пошто е графитна се правела само требало Скопје да се прати. Затоа прашувам за цена одприлика.
Каде поточно се продава?Од 60 денари па нагоре, тој од Федерер е 130, ама е ептен добар.
Каде поточно се продава?
Вчера бев до форца грип да купам, баш го прашав за твојот случај вика имало некој само незнаеч поточно кај се наоѓа ке се распраша ке ми каже, па ке те известам.Дали знае некој каде и отприлика колку треба да се плати за да се направи пукнат рекет. Не е многу пукнат.
Рамката. Тренеров ми кажа дека пошто е графитна се правела само требало Скопје да се прати. Затоа прашувам за цена одприлика.
Ако е така незнам дали би ти се исплатело да го напраиш за тие пари нов рекет можеш да купиш.
Фала друже.Вчера бев до форца грип да купам, баш го прашав за твојот случај вика имало некој само незнаеч поточно кај се наоѓа ке се распраша ке ми каже, па ке те известам.
Доколку е профи играч би се сложил, но ако е почетник може и со рекет од 20 да се заврши работа, дедека не се усоврши.За 20 евра реално нов не може да се купи, над 100 евра треба ако бараме добар рекет.
Доколку е профи играч би се сложил, но ако е почетник може и со рекет од 20 да се заврши работа, дедека не се усоврши.