Тениска опрема

• Креатор на темата Креатор на темата ФиљанЧоек
  • Време на започнување Време на започнување
Дали знае некој каде и отприлика колку треба да се плати за да се направи пукнат рекет. Не е многу пукнат.

Цена на грип и поточно во кој тениски клубови имаат на залиха, ако е некој информиран.

Од 60 денари па нагоре, тој од Федерер е 130, ама е ептен добар.

Дали знае некој каде и отприлика колку треба да се плати за да се направи пукнат рекет. Не е многу пукнат.

Како пукнат?. Жици си скинал или рамката е пукната?

Од 60 денари па нагоре, тој од Федерер е 130, ама е ептен добар.

Како пукнат?. Жици си скинал или рамката е пукната?
Рамката. Тренеров ми кажа дека пошто е графитна се правела само требало Скопје да се прати. Затоа прашувам за цена одприлика.

Рамката. Тренеров ми кажа дека пошто е графитна се правела само требало Скопје да се прати. Затоа прашувам за цена одприлика.

Искрено не знам, ако се прави нека каже некој, имам дома 2 рекета со пукната рамка. Не сум видел до сега некој рамка на рекет да направи.

Вчера бев до форца грип да купам, баш го прашав за твојот случај вика имало некој само незнаеч поточно кај се наоѓа ке се распраша ке ми каже, па ке те известам.

И мене ми пукна рамката на еден Вилсон рекет, ама на средина, не по краевите. Во тенискиов клуб Охрид викаат дека мора да се залепи, но таму некој имал машина и единствен на Балканов бил некој човек во Ниш.

Ако е по краевите пукнат, мислам дека и овде можат да ти го средат за ефтини пари, мене овај ми рече дека 20 евра во Ниш барал тој за лепење......

Ако е така незнам дали би ти се исплатело да го напраиш за тие пари нов рекет можеш да купиш.

За 20 евра реално нов не може да се купи, над 100 евра треба ако бараме добар рекет.

Вчера бев до форца грип да купам, баш го прашав за твојот случај вика имало некој само незнаеч поточно кај се наоѓа ке се распраша ке ми каже, па ке те известам.
Фала друже.

За 20 евра реално нов не може да се купи, над 100 евра треба ако бараме добар рекет.
Доколку е профи играч би се сложил, но ако е почетник може и со рекет од 20 да се заврши работа, дедека не се усоврши.

Доколку е профи играч би се сложил, но ако е почетник може и со рекет од 20 да се заврши работа, дедека не се усоврши.

До некаде си во право, јас не сум некој Бог знае каков играч... ми пукна шпанот и им го дадов во тенискиов клуб да го сменат. Чекав едно 3-4 дена, во меѓувреме играв со друг рекет (Head Speed MP300) како од Ноле тој најновиот што е воедно и подобар од мојот, иначе мојот е како на Монфис. Не можев да се навикнам никако, едвај топче во терен испраќав што се вика.

На почетокот купив еден рекет од Белград, од кинескиот центар онака.... беше 800 динари (помалце од 500 денари). Можеше да се игра и со него, но не бев доволно добар тогаш. Но кога ќе се навикнеш на некој рекет, не е баш лесно да го смениш....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom