Телепортирањето кај Нинџа Мајсторите

• Креатор на темата Креатор на темата neo_wmaster
  • Време на започнување Време на започнување
Вака сега. Многумина темата ке ја тераат на сеир ама ке ви кажам дека не е за сеир. Имам разговарано со Каратист со црн појас кој ми има кажано дека некој негов учител од азиските земји можел да се телепортира неколку метри како во Американски Нинџа филмовите без да користи некои блиц бомби па да бега или нешто слично. Ајде сега вие кажете дали има некој информации за ова и дали мислите дека е точно. Поздрав.

абе забеган
знаејќи дека си велешанец, и чим ја отвораш темава, сигурно си влегол во круговите на нинџицу „мајсторите“ кои редовно заведуваат млади наивни деца и им даваат креатин као демек после имаат надприродни моќи
ако си еден од таквите под итно бегај скраја од таму зошто гадно ке загазиш
многу деца шо одеа кај пјер маријан и другите „нинџицу мајстори“ станаа нововерци под нивно влијание и се телепортитаа во некој фантазерски свет
се надевам не си еден од нив, ама се плашам дека надежите ми се залудни:toe:

лее тој Пјер ги носел децата на Тополка,
и ги терал со цефче во уста подвода да дишат 10 минути,
да знаат како да се одбранат од непријателот кога се покрај вода ако носи оружје:pos2:

Tелепортирај си ја дланката на образот и почни да живееш!:tapp:

Можеш да се телепортирвиш, но требит да се запниш. Озбилно :nesum:. Еднуш на Марс ојдов, а повеќе пати сум биден на Венера.

Шо не ќе прочиташ на интернет :toe:.

Можеш да се телепортирвиш, но требит да се запниш. Озбилно :nesum:. Еднуш на Марс ојдов, а повеќе пати сум биден на Венера.

Шо не ќе прочиташ на интернет :toe:.
Да стварно, штетен е у пизду матер ова интернетов. Откажи се од него:)

НЕМА ШАНСИ.
САМО ЈАС МОЖАМ ДА СЕ ТЕЛЕПОРТИРАМ.
:baeh::baeh::baeh:

лее тој Пјер ги носел децата на Тополка,
и ги терал со цефче во уста подвода да дишат 10 минути,
да знаат како да се одбранат од непријателот кога се покрај вода ако носи оружје:pos2:
не бе пријател тој бил некојси маријан или слично
а истиот тип ја дал следната изјава:
„јас прв пат се осетив себе си како вистински нинџа кога отидов леб да купам и никој не ме забележи“:tapp:

инаку јас типов не го познавам ама ова ми го кажа другар шо има вежбано кај него и ако сака некој да го запознае па да тера ремет нека пише пп

не бе пријател тој бил некојси маријан или слично
а истиот тип ја дал следната изјава:
„јас прв пат се осетив себе си како вистински нинџа кога отидов леб да купам и никој не ме забележи“:tapp:
Што збориш бе? А каква нинџа е? Црна, бела или нинџа желка?

lele zabegana rabota, najaka so sum ja cul bese od eden drugar. Demek mu skoknale nindzi od vardar, i se puzder naprail. Abe da ne si od Veles ispaga rabotava:-)

Имам слушнато дека доколку доволно брзо се залеташ би можел со тие нинџа техники да пројдеш низ бетонски ѕид....ама викаат дека никогаш не успевало од прв пат,требало повеќе пати да се обидеш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom