Teлепатија

• Креатор на темата Креатор на темата leomeogeo
  • Време на започнување Време на започнување
Абе браќа ваљда ова е телепатија што ми се има десено ... Ја седам на каучот мајка ми на фотељата и во моментот она станува и нешто ми прелета у глава дека ќе се напие вода и стварно стана и пиеше вода ... Или ја у заблуда сум или стварно постои телепатија ..

Ништо страшно, тоа е само дежаву, или веќе видено. На линкот имаш повеќе за овој феномен.

Telepatijata iljadnici godini nanazad e spomnuvana vsusnost tie lugje porano si imale pocisti dusi pa so tie so se najbliski se povrzani na mnogu nacini i ednostavno i na stotici metri oddalecenost oni se povrzani pa i komuniciraat mnogu interesno e toa so bliznacite od sekogash si imale telepatija pomegju sebe pa cesto ako edniot od niv e bolen i drugiot cuvstvuva ako edniot e tazen i drugiot cuvstvuva.

A sto vikate da zememo da otvorimo naucno istrazuvacka kompanija bas za vakvii raboti vo MKD? Bi bilo ekstra :) Inace mi se ima deseno jas nadvor vo dvorot da sedam taka i da pomislam kako place bratucedka mi koja imase 1godina togas a sea 3 i eden glas taka podsvesno mi vika pazi kako ides. Ja so trcanje se kacuvam po slabicite i ja svitkav nekako cudno nogata i padnav. Glasot na bratucedka mi uste posilno placese i posto bev blizu go slusnav. I od togas navamo veruvam vo vakvii raboti. Dal e ova telepatija ili nesto drugo?

класната ми има кажувано нешто повеќе околу телепатијата,астрална проекција и памтам еднаш спомна дека за 150 години човекот ќе комуницирал телепатски но тоа имало последици -откажувала работата на гласните жици и мускулите на устата :cautious:

Туку чисто информативно ме интересира,дали двајцата кои вршат телепатија мора да го имаат развиено тоа чуство ?

Туку чисто информативно ме интересира,дали двајцата кои вршат телепатија мора да го имаат развиено тоа чуство ?
Moraat da imaat razvieno sesto setilo. Nikakvo cusvtvo ne treba.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom