Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Досаѓам на темава, ама ајт.

Чим немаш такви проблеми при симнувањето, што е битно дали speedtest ти покажува 10, 20 или 30mbps? :)

Како и да е, знае понекогаш да зеза тоа, така да, или пробај на друг сервер, или потполно друг мерач.

Ама финтава е, шо преку Опера пример, споро ми симнува.Еве кажете некоја страна,од кај што симнувате брзо,да пробам да видам како че оди.

T-Home со нови пакети од април - повеќе бесплатни минути, поголем трафик, подароци итн.
Зависи само колкав период сте на Т-Хоум и колку трошите.

Ама финтава е, шо преку Опера пример, споро ми симнува.Еве кажете некоја страна,од кај што симнувате брзо,да пробам да видам како че оди.
Пробај овде
Само не го симнувај целиот, нема ништо во зипот :icon_lol:
T-Home со нови пакети од април - повеќе бесплатни минути, поголем трафик, подароци итн.
Да видиме... иако очекувам поголем трафик. Минути имам многу со пакетов (Comfort+), брзина исто така... трафик нека пуштат.

Јас слушнав дека на 1 април ќе најават флет пакети.

само лимитот да го покачат и аплоадот

Дај линк да прочитаме нешто за ова , или муабети се само ?
Ако има трафик поголем , супер ќе биде , пошто џабе ми се поголеми брзини кога за 15 дена ќе го потрошам месечниот лимит , па сега се мачам на 64/64 :nesum:

Шо сакаат нека пуштат, преваранти се и точка, решението за мене ке биде раскинување на договорот!!!

Шо сакаат нека пуштат, преваранти се и точка, решението за мене ке биде раскинување на договорот!!!

Хах ако телеком се преваранти не знам што е со другиве.
Можеби порано беше така но сега дефинитивно не е така.
Сватете дека другиве се ситни риби на телеком, мрежата е нивна.
Второ никој ама баш никој не може да ме убеди дека има подобар КВАЛИТЕТ и ЦЕНА на едно место.
Поз

најдобри се бе. со месеци се нешто работат се нешто прават. со денови интернет немат луѓето.
и како баш погодуваат кога да работат.
дента си го држат и навечер кога баш ќе ти треба интернет на нив им текнува нешто да работат и на секое 3 минути интернетот да паѓа.
преваранти најголеми се. другите се ситна риба за мт.нет.

Пробај овде
Само не го симнувај целиот, нема ништо во зипот :icon_lol:

Да видиме... иако очекувам поголем трафик. Минути имам многу со пакетов (Comfort+), брзина исто така... трафик нека пуштат.

Слабо,со 200 ми симнува, и на Опера,и на Хром и на Експолрер.Шо можи да е мајката????А баш сеа еден торент досимнував,со 860 се симнуваше.
И да не стани забуна,од ко го досимнав торенто пробав со ова.:toe:

Неможе да имаш иста брзина симнувајќи со торент и вака. Ни мене не ми отишло со некоја голема брзина, освен со рапид премиум, а со торент си шиба.

па треба и од брз сервер да се симнува.
имај ти и гигабит врска али кој сервер ќе ти даде со толку да симнуваш.
и што се занесувате со таа брзината, ко тоа да е најважно во една интернет конекција.

grr10mbps.jpg

437272299.png

downloadrs.jpg

Изгледа јас сум првиот корисник на Макс АДСЛ 100 гб со 10 мега бита. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom