Телекабел Аналогна и дигитална кaбелска телевизија (РОБИ) -генерална дискусија (новости, прашања.)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој може да помогне со инфо,за поврзување на 2 телевизор од оптички модем....

Во смисла,дали е исто како со коаксијална кабелска,со сплитер или треба нешто друго...?!?

Imam kablovska od telekabel no vo tv vleguva samo kabelot so bakarnata zica so e i slikata ne e bas ubava, ako stavam resiver ke dobijam li podobar kvalitet na slikata?

Техничко прашање до корисниците на дититалната ТВ на Телекабел. Дали кога не сака да се зачува одбраниот превод на каналот, проблемот е до телевизорот? Дали и други имаат таков проблем?
Автоматски споено мислење:

Техничко прашање до корисниците на дититалната ТВ на Телекабел. Дали кога не сака да се зачува одбраниот превод на каналот, проблемот е до телевизорот? Дали и други имаат таков проблем?

Кај мене на секое пуштање Fox movies, Fox crime мора да се мести преводот.

До телевизорот ти е, имам еден телевизор на телекабел што го памти сетирањето на аудио сигналот.

Konecno Eurosport na angliski....uzivancija

Konecno Eurosport na angliski....uzivancija

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom