Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе, до народот е, не е до тоа што нема телефони, има кај да се купат, сетек, анхоч. Работата е што немаат свое мислење и се водат друг што ќе им каже демек кинески се тие не чинат и уште веруваат во тоа. Тие затуцани мислења ги имаш ете и тука на форум. Да почне некој оператор да ги нуди одма ќе почнат да ги купуваат, ќе ја откријат америка после толку време иако можеле да ги купат и претходно по поефтина цена.
se slozuvam so ova, dokolku operaterite bi nudele xiaomi prodazbata bi se zgolemila za faktor x100. ne veruvam deka bilo kakov drug telefon osven xiaomi bi zimale lugeto koga bi gi nudele vo paketi. Ova e odlicna prilika za lyca ili nekoj drug operater ako vleze da pocne da gi nudi xiaomi telefonite i da im go nakrsi na monopolistite so spijat.
cenite na kinezite po prodavnicite se barem za 2-3000 den po telefon prenapumpani i 5000+ den za malce pojakite.

кои телефони ги препорачувате до кај 10.000,00 денари

ај да видам дали ќе му препорачате нешто, а да не биди самсунг тоа

Samsung Galaxy A5 (2017) Smartphone Review

Еве зошто оваа година ги препорачувам A сериите, иако се ценовно релативно блиску до кинеските хај енд уреди од ланска година.

Масакар на секое поле сем перформанси во игри и споредба со S820 базирани уреди.

"The screen's color accuracy is outstanding. An average DeltaE of 1.5 is recorded in the grayscale levels, without significant peaks. Even the worst rate of dE 2.4 remains below 3, and thus the shift from the target will be as good as invisible to the human eye. The positive impression continues in the mixed colors as the colors all remain below dE3. Hardly any other manufacturer provides such an accurate color reproduction even among the high-end competition"

Samsung Galaxy A5 (2017) Smartphone Review

Еве зошто оваа година ги препорачувам A сериите, иако се ценовно релативно блиску до кинеските хај енд уреди од ланска година.

Масакар на секое поле сем перформанси во игри и споредба со S820 базирани уреди.
A5 2017 ili S7?

Користам Ј3 2016,ама некако не ме задоволува.Сакам да го сменам за нешто подобро од 2017 Ј или А серијата или ако предложите нешто поквалитетно.Прашав за Ј3 2016 колку го откупуваат во Ледиком ми рекоа 80 дека даваат,незнам дали да прашам по други мобилари колку ќе дадат бидејки е заклучен на ВИП?Иначе Ј3 ја користам нешто помалку од 10 месеци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom