Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Па затоа убаво ти вика горниот член оди по мобилариве како човек,а нептун е за машина за перење и др .

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Абе да во пρаво е али баρам за на ρати затоа

Sent from my LG-P710 using Tapatalk

Абе да во пρаво е али баρам за на ρати затоа

Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Може, плус 20% на цената.. Негде и ќе ти дадат со картичка.. Само треба упорен да бидеш ;)

Sent from my MI NOTE Pro

Здраво. Според вас кој е бољи, Samsung J5 или Huawei P7. Huawei P7 има едно другарче и е задоволен. Јас пак сум повеќе за Samsung J5. Од друга страна пак според технички карактеристики подобар е Huawei P7. Ама пак затоа е и поскап за 2000 денари. Не знам кој да одберам. Помош...

Здраво. Според вас кој е бољи, Samsung J5 или Huawei P7. Huawei P7 има едно другарче и е задоволен. Јас пак сум повеќе за Samsung J5. Од друга страна пак според технички карактеристики подобар е Huawei P7. Ама пак затоа е и поскап за 2000 денари. Не знам кој да одберам. Помош...

Претпоставувам дека мислиш P7lite. Вчера ги споредував телефоните и јас би идела со P7

Ааа грешка да, мислев за 8ца се збори :)

Dobar den, do sega ne sum koristel nekoj poskap telefon pa sega prvpat sakam da kupam. Budzetot e 200 Evra pa se mislam koj e najdobar izbor spored budzetot? ( dali iPhone5 ili nekoj drug)

Dobar den, do sega ne sum koristel nekoj poskap telefon pa sega prvpat sakam da kupam. Budzetot e 200 Evra pa se mislam koj e najdobar izbor spored budzetot? ( dali iPhone5 ili nekoj drug)
Redmi Note 2? За парите барем до сега, на ново, подобра машина нема.

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

da, ama sakam nekoja poznata, pokazana firma, ovie se kineski telefoni novi na pazarot i ne se pokazani uste kako slozat za podolgo vreme
Другар, пред да напишеш нешто, малце прочитај :) Тоа што се кинеска фирма не значи дека хардверот е кинески :) Сите модели користат скоро Snadragon, имаат Sony камера, Full HD екран и над 2 гига РАМ :) За 200 евра од REDMI NOTE 2 нема ни приближно подобар, јас користам еве веќе недела Xiaomi, невероватен телефон

Другар, пред да напишеш нешто, малце прочитај :) Тоа што се кинеска фирма не значи дека хардверот е кинески :) Сите модели користат скоро Snadragon, имаат Sony камера, Full HD екран и над 2 гига РАМ :) За 200 евра од REDMI NOTE 2 нема ни приближно подобар, јас користам еве веќе недела Xiaomi, невероватен телефон
Me zamisli malku sega. Inace ne sum nekoj od onie sto se palat na marki, ama jas telefoni ne menjavam cesto, pa sakam da znam dali spored tebe bi me sluzel za podolgo vreme (2-3 godini). Pak ke kazam malce mi e nesigurno deka e kineska firma..

Me zamisli malku sega. Inace ne sum nekoj od onie sto se palat na marki, ama jas telefoni ne menjavam cesto, pa sakam da znam dali spored tebe bi me sluzel za podolgo vreme (2-3 godini). Pak ke kazam malce mi e nesigurno deka e kineska firma..
Нема врска што е кинеска фирма, предобри телефони имаат.. Оперативниот систем им е предобро оптимизиран јас скоро и да не сум осетил лаг :)
http://gsm.mk/kako-uredite-na-xiaomi-se-mokjni-a-tolku-eftini
Еве, прочитај :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom