Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобар телефон за парите....

Мислења за Г2?
Јa гo кoристaм веќе 4-5 месеци.
Немa пoтребa дa кoментирaм, јaс сум презaдoвoлен oд телефoнoт, oд бaтеријaтa кoјa издржувa 2 денa и тoa сo дoстa кoристње, сo oглед нa тoa штo лaп-тoпoт гo немaм уклученo ниту 10пaти oткaкo гo купив телефoнoт.

Немa пoтребa пoвеќе дa фaлaм.
Јa никaд не би купил Гaлaкси пред Г2 мoжеби сaмo Ајфoн е пoдoбaр oд oвaa серијa Г нa ЛГ.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

http://www.gsmarena.com/lenovo_p780-5544.php - 11,580 денари.
Дали е добар тој за тие пари?

Но, размислувам и за Г2 и Нексус 5 кои не можат да се споредат со Леновото. Мислам дека Г2 е подобар од Нексус 5, мислења?

http://www.gsmarena.com/lenovo_p780-5544.php - 11,580 денари.
Дали е добар тој за тие пари?

Но, размислувам и за Г2 и Нексус 5 кои не можат да се споредат со Леновото. Мислам дека Г2 е подобар од Нексус 5, мислења?

Јас би одбрал Xiaomi Redmi 1S (го имам) за 9900 и со остатокот (1500) би ги викнал на пиво неколку членови на кајгана кои постојано се трудат да ти помогнат околу телефон, а ти постојано вртиш во круг (без камера, без ова, без она) да ти објаснат како што треба. Но ако размислуваш за Г2 или Нексус, мислам дека повеќе пати ти пишаа дека се едни од најдобрите телефони.Поздрав

Јас би одбрал Xiaomi Redmi 1S (го имам) за 9900 и со остатокот (1500) би ги викнал на пиво неколку членови на кајгана кои постојано се трудат да ти помогнат околу телефон, а ти постојано вртиш во круг (без камера, без ова, без она) да ти објаснат како што треба. Но ако размислуваш за Г2 или Нексус, мислам дека повеќе пати ти пишаа дека се едни од најдобрите телефони.Поздрав

Кинеско непроверено ѓубре не купувам. А инаку, штом ми одговараат неколкуте членови на што и да пишам значи сакаат, не ги терам јас. Не ги вртам во круг, само го сменив мислењето дека неморам да купам телефон без предна камера зошто изолир трака врши работа.

Инаку прашувам за Г2 и Нексус 5, кој е подобар. Ако немаш одговор не пишувај.

Кинеско непроверено ѓубре не купувам. А инаку, штом ми одговараат неколкуте членови на што и да пишам значи сакаат, не ги терам јас. Не ги вртам во круг, само го сменив мислењето дека неморам да купам телефон без предна камера зошто изолир трака врши работа.

Инаку прашувам за Г2 и Нексус 5, кој е подобар. Ако немаш одговор не пишувај.
Човекот сакаше да ти даде лично искуство а ти се понашаш исфрустрирано. Купи си Нексус 5, не се плаши, никој не ти нуди Mi 3... Срамота..

Sent from my MI 4W

Кинеско непроверено ѓубре не купувам.
Аj бе, од кога ?? Затоа ли на Apple подфорумот се распрашуваше за Кинески/Корејски Iphone 6 (копија) ?? Дури и тема си отворил. :D

Не ги вртам во круг, само го сменив мислењето дека неморам да купам телефон без предна камера зошто изолир трака врши работа.
Како ли само се поднесуваш самиот себе...

Човекот сакаше да ти даде лично искуство а ти се понашаш исфрустрирано. Купи си Нексус 5, не се плаши, никој не ти нуди Mi 3... Срамота..

Sent from my MI 4W

Значи јас пишав кои телефони размислувам да ги купам, а он вика сум ги вртел неколкумина во круг. Какво бе вртење во круг?

Аj бе, од кога ?? Затоа ли на Apple подфорумот се распрашуваше за Кинески/Корејски Iphone 6 (копија) ?? Дури и тема си отворил. :D

Кина и Кореа не е исто. И не го купив :) Не збори кога не знаеш.

Како ли само се поднесуваш самиот себе...

Абе Бојанчо, со оној Коцка како еднојајчани близнаци да сте мајку му.

Кина и Кореа не е исто. И не го купив :) Не збори кога не знаеш.
Да, да,знам. Исто како и Дубајските копии, верни на оригиналот. :pos:
Ај ние што не знаеме што збориме и ти да знаеше што сакаш, немаше да го превртиш форумов со смешни прашања и теории на заговор. Ќе купеше до сега и ќе си свиркаше, макар и Nokia 3310. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom