Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па кажи и до колку пари..Дали на пост пејд.. на која претплата.. Дали припејд.Не сме тука видовити !Prasav koj smartfon so 5mp kamera ima dobri dr. karakteristiki i e po povolna cena.... 0.o (ne prasuvam za kamerata, tuku za dr. karakteristiki)
Земи си samsung galaxy s3Koj mobilen telefon ima podobri karakteristiki vo odnos na cenata? (Android so 5MP kamera)
Koj proizvoditel na mobilni telefoni e najdobar?
Или си форум материјал или не сиЗошто сте толку сурови бе ... па зарем не гледате дека е нов/а на форумот ... значи и јас ко почнав вака се однесуваја сите ко да сум ноб ... а не дека и сега се поарни ама стварно не убо прајте ... на чоек уште првио ден да не му се влегува повеќе на форумов ...
А зашто тогаш ја потенцираш камерата? Ако е некој со добри карактеристики и нема 5мп ќе го земеш ли?Prasav koj smartfon so 5mp kamera ima dobri dr. karakteristiki i e po povolna cena.... 0.o (ne prasuvam za kamerata, tuku za dr. karakteristiki)
HTC Desire X, LG Optimus L5, Galaxy Ace 2, Xperia Mini pro, Xperia J за 0 ден ама на највисока претплата 1500-2000 ден или 300 ден претплата со доплата 150-200 евра.
Подобро земи си galaxy s advanceНекој да сподели искуство со galaxy s3 mini?
Ептен се намерачив на него.
Најмалку е важно дали ќе има ЈB или не секако ќе го користи само за сликање и прикачување слики на ФБ.Desire X или Galaxy Ace 2, од овие телефони кој сакаш тој, Galaxy Ace 2 ти е подобар, и ќе има JB во Јануари за него.
А за претплата како ти одговара така, јас го имам Galaxy Ace 2 и го купив од мобилара нов 190евра, а во вип на претплата 11000 е со 599денари.
Јас го имам, и засега сум задоволен од него.Некој да сподели искуство со galaxy s3 mini?
Ептен се намерачив на него.