Tekken 3

• Креатор на темата Креатор на темата Noorotic
  • Време на започнување Време на започнување

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Кој ви е омилен карактер, кој најмногу го мразите што мислите за текен форсе модот?
мене омилен ми е Hworang, а највише го мрзам еди пошто сите нубови го зимаат и научиле едно комбо, а тоа форсе модот ми е многу глуп како неподвижен е карактерот тешко се иде горе доле и додека него снема тој што си го утепал не се врти позади ако има некој друг.
и ако има некој за сони 2ка емулатор и текен 4 нека пост

Мене омилен карактер ми е оној екимот што само лежи најомразен ми е Lei форс модот е закон и мислам дека не е лошо градоначалникот на општина Кисела Вода да се заангажира малку повеќе во однос на изградба на терени за карлинг.

Највеќе играв со Hworang моторџијата со тексасот ,ау кога ќе заредев комбо...Боли главаа...

на прво место ми е Jin а други после него шо ми се омилени се Hwoarang, Yoshimitsu, King, Bryan и Ogre
најмногу го мразам Heihachi

најмногу играм со Jin,Paul и Gun Jack :) а најмногу ги мразам тој еди педерот и тој гуштерот малиот :)

Со Еди уствари секој може да победи, штракај икс у круг и комбовци си реди, иначе омилен карактер ми е Steve Fox.

Со Еди уствари секој може да победи, штракај икс у круг и комбовци си реди, иначе омилен карактер ми е Steve Fox.
Потврдено работи. :)

King,Lee и Yoshimitsu отсекогаш највише сум ги играл и ми биле омилени :)
Највише го мрзам Paul. :)

Yoshimitsu, се оставав од учење комбоа со него...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom