Te сакам?

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
кики напиша:
Те сакам е единствениот збор што ми е тешко да го кажам... уште не сфатив зошто е тоа така:smir:
Лесно е да го кажеш,тешки се последиците!:smir:

Скулгрл напиша:
Какви последици?
Јас би имал грижа на совест... посебно доколку и таа личноста со која сум биде со слично размислување, за светоста на зборот „Те сакам“

Димитар напиша:
Јас би имал грижа на совест... посебно доколку и таа личноста со која сум биде со слично размислување, за светоста на зборот „Те сакам“
Како може да се има грижа на совест? Навистина не разбирам. Јас „те сакам“ кажувам само на оној што треба. И немам никакво чувство на грижа на совест, нити пак има некакви „последици“. Затоа не сфаќам.:)

Скулгрл напиша:
Како може да се има грижа на совест? Навистина не разбирам. Јас „те сакам“ кажувам само на оној што треба. И немам никакво чувство на грижа на совест, нити пак има некакви „последици“. Затоа не сфаќам.:)
Toa мислам дека сакаше да го каже и RealGirl...

Грижа на совест доколку би кажал „Те Сакам“ каде што нетреба....

Лично мене ми едоста тешко да ги кажам тие зборови, не знам зошто, можеби затоа што не сум сигурна дали навистина ги чувствувам. Но мислам дека ако навистина си заљубен не би требало да биде проблем.:toe:

Сум приметил,деновиве,она толку лесно ми казува ТЕ САКАМ,и стално после зборот ТЕ САКАМ,она ме прашува "A TИ МЕНЕ?"
тука веќе ми е тешко да и казам... ме измачува тоа што зборот ТЕ САКАМ го кажувам,со срам,со тежина,со двоумење...се нервирам...знам дека сега ке ми речете дека НЕ ја сакам,ама ја секад завршувам со неа,4 години идеме и раскинуваме стално!

лесно се искажува кога навистина некој го мисли тоа.

Voopsto ne mi e tesko da kazam deka sakam nekogo, zasto toa go kazuvam samo na onie koi treba da go cujat toa, koi gi sakam, ne mi e tesko i sto pocesto se kazuva poveke baknezi se dobivaaaa
vozbud.gif

Ако стварно тоа го чуствувам не ми е воопшто тешко и затоа го казувам тоа на луѓе кои стварно ги сакам а не како на пример сто ми се деси типот ми казува : ТЕ САКАМ и по непуни 5 мин ми вика неверувал во љубов :(

Многу подобро се чувствувам кога некој ќе ми покаже, одколку да ми каже.
А кажувањето понекогаш знае филингот да го убие.
Сакај ме, ама не ми кажувај. :helou:

Според мене не треба да се кријат емоциите. Тие што си се, си ги кажувате и готово. Ни срам ни перде. На крај краева.. чуствуваш нема што да се крие!

Да го кажувам, отворено, кога го чуствувам!

Te sakam e tolko prekrasen zbor sto sekoj saka da go slusne dokolku e iskren i od srce kazan ama ima mnogu luge sto radi red ke go kazat a ne go mislat toa.Jas nikogas ne bi rekla te sakam na nekogo ako ne go custvuvam toa bidejki ke imam griza na sovesta

Те сакам, е тежок збор да го кажеш се додека не сфатиш дека вистински го чуствуваш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom