Te сакам?

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Voopsto ne mi e tesko da kazam-TE SAKAM,naprotiv zadovolstvo mi e!

Се додека го мислам тоа "ТЕ САКАМ" нема да ми биде тешко да го кажам.

"Почувствував нагон да и речам дека ја сакам, но тие зборови ги изговорив премногу пати без да ги мислам сериозно и така ги уништив за себе"

- Denial - Keith Ablow

Токму поради ова викам "те сакам" само кога стварно го чувствувам, не дека ми е тешко да го кажам, али кога не го мислиш моментот губи и значење и убавина......

Im kazuvam te sakam samo na tie sto stvarno gi sakam:)

немам проблеми и пречки при изговарање на: ТЕ САКАМ, иако мнооооооогу ретко тоа навистина го мислам... замислете какво му е на Тоше кога вика : ВЕ САКАМ СИТЕ!! шо љубов ќе беше тоа во него!! :) :)

Многу ми е тешко да кажам ТЕ САКАМ кога тој не го знае тоа...незнам зошто...можеби се плашам од одбивање или слично. Иначе кога знам дека ме сака (или барем така мислам) и тој знае дека јас го сакам, многу ми е лесно, можам цело време да го кажувам тоа ТЕ САКАМ

Ич не ми е тешко,ама треба да ја чувствувам љубовта.Не можам секому да му кажам: "Те сакам"!
А од весела гледна точка: Не,не,не те сакам,ја те обожавам........

Лесно ми е да кажам ако навистина го мислам тоа

Lesna rabota ako toa navistina go mislish:smir:

Те сакам е единствениот збор што ми е тешко да го кажам... уште не сфатив зошто е тоа така:smir:

кики напиша:
Те сакам е единствениот збор што ми е тешко да го кажам... уште не сфатив зошто е тоа така:smir:

Zatoa sto nikogash ne si se zaljubila vistinski:smir:

Lady напиша:
Zatoa sto nikogash ne si se zaljubila vistinski:smir:
А може и да е тоа, ама стварно не можам да го кажам тој збор...на никој и го немам кажано:smir:

кики напиша:
А може и да е тоа, ама стварно не можам да го кажам тој збор...на никој и го немам кажано:smir:

Ke zamine taa blokada koga ke se zaljubish:smir:

Јас го сметам тој збор за еден многу решавачки момент во билдањето на врската! Не се кажува така како да е било кој збор, туку си има моменти кога ќе го кажете ......... односно си доаѓа само од себе! За тие што сеуште не го кажале ова на некој ........ воопшто не се секирајте, ќе го кажете само од себе, дури и без да сте свесни за тоа:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom