Te сакам?

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
obicno sum si iskrena i kazuvam toa so si custvuvam...taka da ako sakam nekoj mu go kazuvam toa:)

Porano se ograduvav od toa da kazam na nekomu deka go SAKAM no poleka nestata se promenija sega koga ima nekogo kogo navistina sakam bezrezervno ne mi e ni sram ni nezgodno duri sum gorda so ke kazam TE SAKAM LJUBAVI

Koga ke ja pocuvstvuvas onaa vistinskata ljubov nema da se plasis da kazes te sakam zosto ke znaes deka ti e vozvrateno.Najubavo e da go kazes koga toa ke bide od srce a ne samo da go lazes partnerot ili partnerkata.

Леле колку не ми е тешко ама зборам не ми е тешко ако ја сакам ако не ја сакам не ми е ни тешко ни ништо зашто знам дека не ја сакам ама за личноста што ја сакам нема потреба зашто да ми биде тешко и јавно и на само ќе и кажам

зависи! ако го сакам некој многу ми е потешко да кажам ТЕ САКАМ а ако само ми се свиѓа онада секоја минута повторувам ТЕ САКАМ ТЕ САКАМ ТЕ САКАМ.... не ми е гајле бидејки знам дека во душата ништо не чуствувавм.

Odaaaamna nikoj mi nema kazano deka me saka????

ma so znam mnogu lesno mi e, ne se zadutkuvam, ne vrtam muabeti, ne si gi krckam prstite i tako dalje. Tuku malku ke go podgotvam i ke mu kazam toa sto go mislam. A i od niedna situacija ne se plasam!

Po nekad mi pagja glupo , valjda -izgleda ne go mislam toa stvarno

eci^^^ напиша:
Odaaaamna nikoj mi nema kazano deka me saka????

Bolje taka nego nekoj da ti vika deka te saka a ne go custvuva toa...ke ti kaze nekoj bidi sigurna u toa :pipi:

Jas veke ne velam na nikoj te sakam, iako mene mi velat postojano...ama toa e...ne mi e do sakanje veke

Пред некој сат го слушнав тоа ТЕ САКАМ повеќе пати .И сигурна сум дека го мисли то а и јас го мислам истото.

Sekogas go kazuvam ona sto go mislam taka da porano mnoooogu tesko go kazuvav ova "te sakam" za toa sto mnogu retko go mislev. Ama sega...:wub:

sakam da go slusam zborov,uf se topam,ama i sakam da go kazuvam i ne se sramam koga go kazuvam,go kazuvam sekogas koga navistina go cuvstvuvam toa:)

До пред неколку саати од девојка ми го слушав тоа секој ден ама јас неможам да сватам како може некоја девојка што е под 20 години да рече те сакам кога знам дека таа никогаш во животот не знаела што е сакање а што физичка привлечност или па психичка потреба од личност или па моментално допаѓање! признавам дека сум и јас дете затоа што сум и јас под 20 али сваќам понекогаш дека девојката ми се допаѓа, не ја сакам- туку ми се допаѓа во карактер, физички, али не чуствувам ништо за нејзе! а не ќе ми дојде некоја девојка и ми запнала те сакам па те сакам! Јас љубов не признавам кај лица помали од 25 години! затоа што мислам дека љубовта се развива во човечкото тело некаде помеѓу 20 па се до 25 години!:star:

sakam da ja slusam taa fraza i najcesto znam koga i od kogo mi e iskreno kazana a koga mi e samo onaka lupnata u faca...osven ako ne se lazham :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom