Tе изневерува со твојот другар/другарка?

• Креатор на темата Креатор на темата Peckoo^
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 април 2007
Мислења
29
Поени од реакции
10
што мислите,ако вашата девојка му се додворува на твојот најверен другар,а тој го премолчил тоа.или пак вашиот тип и се додворува на вашата другарка,а таа молчи.кој би бил поголем кретен-љубовта твоја(која не заслужила да ја наречеш така )или твојот другар/другарка.

aleksandaarr напиша:
што мислите,ако вашата девојка му се додворува на твојот најверен другар,а тој го премолчил тоа.или пак вашиот тип и се додворува на вашата другарка,а таа молчи.кој би бил поголем кретен-љубовта твоја(која не заслужила да ја наречеш така )или твојот другар/другарка.

Двајцата не заслужуваат да бидат веке дел од мојот живот!
Затоа што и едниот и другиот ми значеле нешто во мојот живот штом сум им дала некоја титула-дечко или другарка.:tapp:
За се се потребни двајца па ни едниот ни другиот не можеле да ми направат такво нешто сами.

А нејзе некој ја терал со сила да се онаквува со него. НЕ она си е крива на нејзе пријатно фала, а на другарот АПСОЛУТНО НИШТО не е крив машка интуиција мора нешто макар и женско кога е суво е суво ј*бига живот се случува. Женската ја имаш денес утре задутре ќе ја немаш, а другарот си го имал вчера денес ќе го имаш и утре и задутре и цел живот АКО ТИ Е ДРУГАР

точкест напиша:
А нејзе некој ја терал со сила да се онаквува со него. НЕ она си е крива на нејзе пријатно фала, а на другарот АПСОЛУТНО НИШТО не е крив машка интуиција мора нешто макар и женско кога е суво е суво ј*бига живот се случува. Женската ја имаш денес утре задутре ќе ја немаш, а другарот си го имал вчера денес ќе го имаш и утре и задутре и цел живот АКО ТИ Е ДРУГАР

АКО ТИ Е ДРУГАР нема да чепка кај твојата женска. Или пак и женските ги делите со ДРУГАРИТЕ? :wink:

хммм :raz:
имав на ум да те прашам нешто ко јеци... точкест, ако девојка ти ми се "стави", a јас го прифатам тоа, ти на нејзе ќе и раскинеш, а на мене ќе ми останеш најдобар другар(во случај каде јас и ти сме најдобри другари)?
според мене, ни двајцата не заслужуваат да бидат мои "блиски" луѓе. како можам јас да се мувам, ова-она со девојката на мој другар? тоа не ме прави негов другар-туку спротивно. и двајцата ајт у п.м. и другар ми(што би ми го напраил тоа) и девојка ми(која што му се пуштила). -))

aleksandaarr напиша:

Ах Ах Ах друже мој и ти си се испекол на овој начин ако ако во љубовта сите се калиме на различен начин нели ?!?!?!
Него да се навратам понекогаш сам себе си се изневерувам со одредени работи изневерувајки ја својата самодоверба па и ништо чудно или невидено нема да ми биде ако ми се пофали девојката дека ме варала со најдобриот си мој другар или па во..некоја бурна нок после неколку чашки најдобриот си мој другар и фрлил око на цурата ..
за некој особи во љубовта тоа е нормално. Да верувајте има и такви со другарите да си ја делат девојката или девојката го дели дечкото со нејзините другарки.Во љубовта нема кретени има само поразени и победници...Некој Ке добие НЕкој ке изгуби .
Интересна е темава зошто има мн. такви случаеви а и мн. се премолчуваат поради тоа и затоа неверствата се слатки но не трајни.
вистината излегува на виделина после одредено време..
Во мој случај И за девојката и за другарот после таков Чин портите од мојот дворец засекогаш ке бидат затоврени за НИВ!:ban?:

ке ја изневерувам и јас!
уффф какви другарки има девојка ми... бољи да не знаете.

п.с. мојот најдобар другар е Дамјан вокалот на сторм. - Типот неможе девојка со месеци да си фати.

http://img170.imageshack.us/img170/8398/ohhhoa5.jpg

п.с. тој од десно е другар ми дамјан!

Мене ми се случи ова ... не ми беше најдобар другар ама заедно учевме средно, зад мене седеше и на сред час ми викат : пеер знајш шо ? се смував сношти со ане ... ја го гледам бледо а тој ми викат без заебанција игравме врти шише и таа седна со нас и испадна јас да ја бацам, поубо ја да ти кажам отколку некој друг.... вечерта и таа ми кажа и нормално раскинавме а со него и до ден денес си сум другар :toe: ... таа си се докажа колку ме сака и дека е bitch со тоа што седнала да игра врти шише а има дечко и се измува

@Јеци- Па ако она ми е ЖЕНСКА ЖЕНСКА нема да ме вара
@Kенгур- Пер ја нормално нема да му напраам на другар ми браво пер еј добро ја смува, али у глобала таков е светот знаеш ОПСТАНОК-ПОЈАКИОТ ПОБЕДУВА ПОСЛАБИОТ УМИРА. Таков е животот иде напрет нема назат. Нема да ми биде другар ко порано али да му се фурам или слично не, здраво шо праиш како си добар фала чао
EDIT>Ако некој другар ми ја смува женската ќе го частам сладолед сериозно:)

GEGO,знај дека тој другар што ти кажал дека твојата девојка се обидува да има нешто со него е вистинскиот твој другар,ретко има такви кои би ти кажале,алал да му е.да си го чуваш тој другар како очите.
а ти ТОЧКЕСТ,како можеш така да размислуваш,не можам да те сватам,па тој ако ти е другар,не треба ни да помисли на такво нешто,треба да те штити и да те саветува дека твојата девојка е кучка,а не да те лаже заедно со неа.ти тоа што викаш дека тој воопшто не е крив и дека е машко(машка интуиција),ДА ама за некој кој не го познаваш и не те познава,разбираш?него не му е битно дали таа ја сака некој и дека тој некој ќе пати поради тоа,а на твојот другар треба да му биде важно тоа,нели.се чудам како размислуваш, али сите си имаме свои гледни точки,нели.тоа е.

Off topic: Necrophilia znaes deka stvarno znaes nekad so kretensko mislenje da se izreklamiras.. Drugar ti nemozel so meseci devojka da fati of lele sfasta.. :icon_roll
On topic: Iskreno ako takfo neso se desi i "drugarkata" i tipot dobivaat CRVEN KARTON kaj mene

Па и двајцата за момент ќе ги избришам од мојот живот ама сепак како што кажаа повеќето ако ми бил другар со години тогаш најверојатно ќе му простам после некое време ама на неа тешко.

aleksandaarr напиша:
Едно е да се додворува на некоја моја другарка, сосема друго е да ме изневери со неа.

Конкретно за додворувањето-факт е дека ние женските сме „ситничарки“ кога станува збор за толкување на машките сигнали (барем во моето друштво е така, со саати ми тумачат другарките што сигнали им пратил некој, дали му се допаѓаат и слично :pos:), што е предуслов за недоразбирање. Да појаснам.

Може да се случи дечко ми да и даде комплимент на мојата најдобра другарка. Онака, едноставно од куртоазија. Тоа не значи дека тој директно и укажува дека сака да има нешто со неа. Значи-„додворување“ (во одредена смисла на зборот, не апла флерт :)) не е причина за крај на врска.
Ако ми пречи-му кажувам и крај.(не на врската, на проблемот :pos:)

А ако се случи неверство, се знае-еден огромен крст, турам пепел и официјално тие луѓе ги прогласувам за мртви за мене. Нема потреба да бидам со дечко кој не можел да седи на една столица и му шетал газот, нити пак со „најдобра другарка“ која не можела да одолее забранет човек. Не постои оправдување за тоа.

Всуштност, таквите луѓе си се заслужуваат.

aleksandaarr напиша:

Во секој случај Јас:pos:... па човече бре, ако не може човек да го види она што му се кува пред нос...сиџимката бате и ајт со здравје:smir:

E pa kako sto doslo vremeto denes najdobrite drugari/ki treba se da si delat pa duri i deckoto/devojkata :D Ne mi se slucilo nesto takvo no nema ni da dozvolam da se sluci...Ako toj vistinski me saka moite drugarki ke gi gleda SAMO kako drugarki i nisto poveke, a ako tie mi se vistinski drugarki nema da imaat "zadni misli" za nego! Vo sprotivno, ni drugarkite ni deckoto poveke nema da mi bidat potrebni!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom