Taтко на 13 години!

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
gremlin2st0.jpg

Баш е симпатична па и вие....

ricard.jpg

Хммм.... симпатичен е ... а? :tapp: :tapp: :tapp:

Сеа Грујо или некој друго од власта ке донесе некој закон за ова за да ги следиме европските теркови.

Citav pred nekoe vreme za ova i stvarno ne znam sto da kazam... greota za detenceto.

И што сеа ќе почнеме да рушиме рекорди.Ај бе блесава работа.
Е, неее..
Не ќе остануваме покусо, сега ќе видиш некои од 11 години само што ќе добијат детенце.Во мода стана:)
Следна вест - Девојче од 5 години, роди дедо. :tapp:
кога Чак Норис можеше да ја изгуби невиноста пред татко му :):) сеа нашиве ова ќе го пробуваат...иначе нашиве “блесави“ тинејџери (читај:женската популација тинејџери) ептен се по модата...пазете се :)

Бог да чува :nesvest:! Дете ќе чува дете :uvo:...

И како што се очекуваше Алфи не е татко на детето...

Малиот Британец Alfie неодамна го прогласија за најмлад татко на светот. После првиот секс неговата девојка останала бремена, но сепак тој не е таткото.

ДНК покажа дека Alfie Patten (13) сепак не е татко на седум недели старото девојче Maisie Roxanne, пренесува британскиот Mirror. Мајката на бебето Chantelle Stedman (15) пред Alfie спиела уште со неколку момчиња. Некои од нив кога дознале дека е трудна тврделе дека тие се татковци на нејзиното дете. Девојката сепак тврдела дека Alfie е татко на детето иако само еднаш имале сексуални односи, но парот не користел заштита.

Мајката на Alfie вели дека тој е срушен, тој не очекувал дека девојката ќе му биде неверна.

“Јас сум единствено момче кое Chantelle го имала, а заедно сме две години. Секако дека јас сум татко на детето. “- изјавил Alfie пред неколку месеци.

Девојката на родителите им признала дека спиела со неколку други момчиња, и дека некој од нив може да биде таткото. Наводно мајката ја натерала на сите да им каже како Alfie е единственото момче со кое спиела.
извор

аман бре што прават децава не се знае кој со кој се се е*е.
Јбг тоа ти е напредна младина срам им е кондоми да купат а се е*ат на големо:toe:

И на крај испадна дека копиЉов не е татко...:tapp: да не праеле групен со уште 2/3 :nesum:

Абе неможам тоа сликата да ја гледам.Малово какво е недораснато,оваа па краветина.Девојката=3 по детено.Глупости бе,изгледа ова некое курвиште,а само жал ми е за бебето,ни криво ни должно му го упропастуваат животот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom