Татарите ни доаѓаат на гости...

• Креатор на темата Креатор на темата Insomniac
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе јас сум за градење на споменици во Македонија, ама не кога ги градат Бугари, Срби, Грци и остали странци. Затоа не знам кој му дозволил на изродот македонски Каракачанов да гради во Велес споменик

Ke treba i tataska muzika da im obezbedime
A dali ke donesat nekoja bugarka so niv, cisto onaka za dobrososedstvo

Ќе организира ли некој превоз да ги поздравиме?:vozbud:

sto e ova veles li ke se prodava na tatarite pa poosle sdsm vika vmro bugari a kaj e sega ace kocevski da se pokaze na delo

Не ми се верува да му дадат да изгради. Не е он (Каракачанов) од заедницата 25,17 на кои не им треба дозвола за градба. А ова кучето татарско мислам дека нема да добие дозвола.

kolku sho razbrav, na denot na proslavata ke se odkrie bistata na Aleksandrov...

e sega , edno prasanje: kako covek koj raboti protiv suverenitetot i ustavno-pravnmiot poredok na Republika Makedonija, dali toj smee da vleze vo drzavata bez da bide uapsen?

ako ne bide uapsen, sakam da znam zosto :)

a ako nema koj da go apsi, togash kjotek... i to mashki...

i, edna molba do nekoj Makedonec...

prenesete mu na toj kuche tatarsko Karakachanov, deka davam milion evra da mi kaze koga i kade umrel posledniot Makedonec...

....Мајка му е македонка од Егејска Македонија,и со бегалците бега и се мажи за велешанец ...му го заборавив името.Кучката забременува и многу лае,те она била имотна де ова де она...и чича и удрил клоците и она бега у Благоевград и таму го раѓа копилето Каракачанов,кој се задоил со врховистичка пропаганда и кажувањата од мајка му дека они се бугари(намерно со мало б)а Македонци нели не постојат,гнасата гнасосана напредува у тоа ВМРО-то нивното.Јас лично контактирам со негови полуроднини и кажуваат дека ова е чиста вистина,ама некои си аплицираа за б`лгарски пасоши!?!?!?!Зошто бе луѓе???

А тоа за споменикот вистина е,постаментот е направен се чека на бистата!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom