Тастатура и глувче

• Креатор на темата Креатор на темата Police
  • Време на започнување Време на започнување
Urban_Mover напиша:
Еве го мојот комплет

140127.jpg

Го имам појше од една година и многу сум задоволен
Да те прашам Urban_Mover колку пари е маустоѕ пошто е бежичен па сакам да си купам таков!И дали е на адаптер се полни или е на батерии?

gOJDO напиша:
Прв пат читам за 2000 dpi. Кој модел на Logitech глушец го имаш?

Еј sorry, моја грешка, јас се занесов пошто тастатурата ми е Logitech =) А инаку глушецот ми е Razer Precision @ 2000 dpi

Plasma2.jpg

vlatko напиша:
Да те прашам Urban_Mover колку пари е маустоѕ пошто е бежичен па сакам да си купам таков!И дали е на адаптер се полни или е на батерии?

Маусот и тастатурата идат во комплет двете така ги купив. Иначе беа околку 2600 ден. ама пред појше од една година јас ги земав декември 2004 сеа се сигурно поевтини.И маусот и тастатурата се бежични и се на батерии.А сега ако сакаш да зимаш имаш убави бежични мауси и мислам дека не се многу скапи..........

vlatko напиша:

Сега има во е-сторе баш гледав-комплет тастатура и маус бежични беа 1000 денари

jas imam delux tastatura i gluvce.super kombinacija.mnogu sunm zadovolen a za natamu ke vidime....:pop:

Labtec wireless desktop.
Тастатура и маус. За џабе у споредба со Logitech
Ги имам квајт сам тајм, и неизмерно сум задоволен.
Елегантно изгледаат и тастатурата е неверојатно компактна, лесна и не зазема многу простор. Обично wireless стварите се тешки у пм. Исто и маусот е кул.
Цијена ситница. Комплетот го набавив за 25 евра.
LD0000424044_2.jpg

Иначе у ова се заљубиф!
0307121-3b.jpg

Нема :) А све работе :) У живо сум го видел. Цена папрена, али заааааакон! Apple се цареви. Некој од овие денови ќе си купам мек, барем лаптоп.
А ова знам дека не е тастатура и маус ама дадов колку за два комплета лабтек и редно е да си го исфалам стварчето:
log_rumblepad2c.jpg

Cordless Rumblepad 2. Sweet :)

NikolaP напиша:
Цијена ситница. Комплетот го набавив за 25 евра.
LD0000424044_2.jpg
Комплетов е закон..
ЛАБТЕЦ лежи на рака.. сличен миш имам

а тастатурата ми е Мајкрософт од 95 :)

Море и на рака и на столче и на нога кога требе. Wireless e закон. Сите поважни периферии ми се вајрлес. Тастатурата, маусот, и педот. Уште wireless слушалки да си набавам, на коњ сум.

Закон нема Што. жиц-less си е жиц-less . Извинете вака за сликава али не најдов помала. lol

mt1405031pf.jpg

едитирано

SteF напиша:
Закон нема Што. жиц-less си е жиц-less . Извинете вака за сликава али не најдов помала. lol
SteF!
Си ставил слика 2928 Х 1872 пиксли или на нашки речено 103,29 Х 66,04 см.

Дај научете се да ставате слики како што треба мајка му стара :)

Тастатура Chikony,Genius глувче и задоволна сум,добро се покажаа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom